2 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Fullsatt kulturkveld rundet av stordagen

Meget hørverdig punktum på verdenscupfesten

Moises Matos sørget for storstemning fra scenen i samfunnshuset, sammen med sine musikere. (Foto: Privat)
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

250 jenter og gutter, kvinner og menn, møtte opp i Meråker samfunnshus da bygdas store verdenscupdag ble rundet av med gratis kulturkveld. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Kulturkvelden i Meråker samfunnshus var veldig godt besøkt og de aller, aller fleste holdt ut til mann- og damesterke Ska-frika avrundet fra scenen. (Foto: Privat)

– Veldig bra oppmøte på en bra kveld. Kulturkvelden toppet en fantastisk dag i Meråker, sier kulturkonsulent Frode Aune.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hell Storband ga kulturkvelden en stilig innledning med elegante antrekk og elegant musikk. «Hjemmefavoritten» Moises Matos fikk som ventet, og fortjent, trampeklapp fra salen etter sin seanse. Matos, som er fra Peru men har blitt teveldaling, var i nasjonalt søkelys etter sin innsats på fløyter under «Norske Talenter». (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Ska-frika er nesten like energiske som Therese Johaug, og sørget for en bra innspurt på den store verdenscupdagen i Meråker. (Foto: Privat)

Kulturkvelden ble fra scenen rundet av med energiske Ska-frika. Med sin blanding av selvkomponert ska og rock på norsk og trøndersk, ble det en positiv avslutning på en fantastisk dag og kveld i skibygda.

Jon Uthus var kveldens konferansier, samtidig som han også er i front for Hell Storband. (Foto: Privat)

Les forrige sak:
Boligprisene rett til værs

- For Selbu er det viktig at vi har kommet oss over stadiet med «gi bort-priser»

Close