-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Fullt hus og høy stemning på pubquiz med Viggo Valle

Vinnerlaget besto av Toril Forbord (t.v.), Edvard Forbord Platou, Eli Arnstad, Marit Arnstad og August Arnstad (t.h.). Vinnerlaget besto av Toril Forbord (t.v.), Edvard Forbord Platou, Eli Arnstad, Marit Arnstad og August Arnstad (t.h.).

Fredag kveld var det igjen duket for pubquiz på Skatval Samfunnshus. Pubquizen ble arrangert av Vanntanken Skatval i samarbeid med Skatval Samfunnshus, og selvfølgelig var det Norges ubestridte quizmaster Viggo Valle som styrte showet.

Ildsjel og primus motor for Vanntanken Skatval, Iwar Arnstad, var strålende fornøyd med oppmøtet og stemningen. Han kunne fortelle at hele 141 deltakere fordelt på 25 lag kjempet om seieren på Skatval Samfunnshus. Arnstad fortalte videre at kveldens overskudd i sin helhet skulle gå til å arbeid med å bygge brønner og gi folk i andre bygder i verden adgang til rent vann.

Det var fullt hus og god stemning under fredagens pubquiz på Skatval samfunnshus.
Det var fullt hus og god stemning under fredagens pubquiz på Skatval samfunnshus.
Vant billetter til Skatvalsrevyen

Viggo Valle var imponert over oppmøtet på Skatval, og var glad for at det endelig er mulig å møtes fysisk for å gjennomføre quiz-arrangementer igjen. Han la ikke skjul på at det de siste 18 månedene har vært spesielle, og at det å gjennomføre slike arrangementer har vært et savn. Men nå har det tatt helt av, fortsetter han og forteller at han har vært opptatt som quizmaster mange kvelder i uken de siste ukene.

Det var Norges ubestridte quizmaster Viggo Valle som styrte showet.
Det var Norges ubestridte quizmaster Viggo Valle som styrte showet.

Selve quizen ble vunnet av laget «Laupende and sons», et lokalt lag fra Skatval, som besto av Toril Forbord, Edvard Forbord Platou, Eli Arnstad, Marit Arnstad og August Arnstad. De stakk av med hver sin billett til Skatvalsrevyen 2022.

Andrepremien gikk til laget «Bønda fra nord». Alle medlemmene på dette laget fikk et gavekort fra Torgkvartalet på kr. 300,-

Les forrige sak:
Bekrefter to nye smittetilfeller: – Unngå festligheter

Close