2 °C Stjørdal, NO
21/02/2019

Furunes mest ønsket av de lokale

Men bare niende mest ønsket totalt sett

Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er fornøyd med utfallet av dagens møte med statsministeren og to statsråder. Aller viktigst for henne er at dialogen skal videreføres. Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er fornøyd med utfallet av dagens møte med statsministeren og to statsråder. Aller viktigst for henne er at dialogen skal videreføres.

Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er den lokale Senterparti-politikeren som er foreslått av flest lokallag til neste års fylkestingsliste, men hun er bare niende øverst på den totale listen.

40 fylkeslag i Trøndelag Senterparti og Senterungdommen har foreslått inntil ti navn hver på aktuelle kandidater til fylkestingslista i 2019. Mest foreslått er verdalingen Tomas Iver Hallem som står på listene fra hele 32 lokallag og Gunn Iversen Stokke fra Skaun som figurerer på listen fra 27 lokallag, skriver Trøndelag Senterparti i en pressemelding.

Den Senterparti-politikeren fra vår region som er foreslått flest ganger er Kari Anita Furunes fra Meråker. Hun er foreslått av åtte lokallag og er dermed niende mest foreslått. Varaordfører i Malvik, Ole Herman Sveian, er foreslått av seks og leder i Senterungdommen, Ada Arnstad, av fem lokallag. Stjørdals-ordfører Ivar Vigdenes figurerer langt nede på oversikten over forslag, ettersom bare to lokallag  har ført opp ham.

Nå sendes de 140 foreslåtte navnene tilbake til lokallagene og nominasjonskomiteen ber om at de setter opp sitt forslag til de 20 første plassene på lista. Nominasjonskomiteen håper så å ha sitt endelige forslag klart i løpet av oktober, mens det er nominasjonsmøte i Trøndelag Senterparti lørdag 24. november.

Les forrige sak:
Andreas Sørstad Hammer (t.h.) fra firmaet Bravida bytter målere oppe i Ytteråsen hyttefelt. Her er han nettopp ferdig med å bytte hos hytteeier Nils Olaf Kyllo.
Har byttet over 10.000 strømmålere

Snart i mål med stor utskifting

Close