11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Fyller byen med kunst

Billedkunst skal henges opp på 14 ulike steder i Stjørdal sentrum

Lørdag 22. september blir det kunstforedrag og gratis malekurs i Kimen kulturhus. Samme dag henges det opp over 80 ulike bilder laget av lokale kunstnere i 14 ulike lokaler i sentrum. Maria Eimhjellen (33) og Camilla Kennedy Alstad (22) er sentrale bak tiltaket. Lørdag 22. september blir det kunstforedrag og gratis malekurs i Kimen kulturhus. Samme dag henges det opp over 80 ulike bilder laget av lokale kunstnere i 14 ulike lokaler i sentrum. Maria Eimhjellen (33) og Camilla Kennedy Alstad (22) er sentrale bak tiltaket.

Billedkunst skal lørdag 22. september henges opp på 14 ulike steder i sentrum. I Kimen kulturhus blir det gratis foredrag og kunstkurs.

Det er Camilla Kennedy Alstad som har tatt initiativet til den store kunstlørdagen i september. Prosjektet har vært planlagt i lang tid. Mange kunstnere og privatpersoner er spurt om å bidra. Nå har Camilla hele 80 kunstverk som skal henges opp og pryde kafeer og andre steder i sentrum.

– Jeg vil med dette vise hvor mye fin kunst vi har i Stjørdal. På restauranter og butikker, kafeer og på Kimen skal det henge bilder. Det er ikke en salgsutstilling i utgangspunktet, men vi har valgt å kalle dette «Mitt bilde», sier Camilla, som også får med Maria Eimhjellen som bidragsyter. Maria har i lang tid arbeidet på kunstbutikken Mona Liza hos Lise Sivertsen i Søndre gate, og maler også egne bilder. Camilla Kennedy Alstad skal bidra med eget bilde og gleder seg til å høre foredrag av Kenneth Laugen i Kimen.

– Det blir foredrag og kurs i Kimen med start klokken 12.00 denne lørdagen. Barn og voksne er hjertelig velkommen til å delta. Vi håper også publikum legger merke til alle bildene som blir vist på 14 ulike steder, sier Camilla Kennedy Alstad og Maria Eimhjellen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Roper varsko for legesituasjonen

3.000 innbyggere i Stjørdal kan snart stå uten fastlege

Close