15 °C Stjørdal, NO
19/05/2019

Fyller hallen med jul

Hele 34 utstillere på julemesse i Lånkehallen

Trommis Emilian og driller Anna er klare for den kommende julemessa i Lånkehallen. Trommis Emilian og driller Anna er klare for den kommende julemessa i Lånkehallen.

Lånke skolemusikk har denne gang rekordmange 34 utstillere med på julemessa.

Søndag 18. november fra klokken 12.00-16.00 er det gode muligheter for å gjøre en god julegavehandel i Lånkehallen, hvor utstillerne tilbyr alt fra strikk, flatbrød, rakfisk, kranser og pynteartikler.

Året 2012 var første gang messa ble arrangert i Lånkehallen. Før den tid var den i gymsalen på Lånke Skole. Lena Cecilie Kristoffersen fra skolemusikkens foreldregruppe forteller at etter at Lånkehallen ble tatt i bruk har flere kommet til med sine produkter. I tillegg vil Lånke skolemusikk tilby sin tombola med nærmere 250 gevinster. Musikere og drillere stiller med gevinster som medlemmene selv har levert og som de har fått sponset fra nærmiljøet.

Det er gratis inngang på julemessa. Mange har i forkant både strikket og heklet.

– Vi har også kiossalg med kaffe, kaker, rømmegrøt og nissegrøt. Denne gang vil noen fra skolekorpset sitte ved inngangen med billetter for å finne ut hvor mange som besøker oss på messa. Av billettene blir det trukket en fruktkurv til en heldig vinner. Lånke skolemusikk vil opptre to ganger med spilling og drill, forklarer Lena Cecilie Kristoffersen fra Lånke skolemusikk.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Hund er tatt vare på

Noen som savner hunden sin?

Close