5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Fyller hallen med juleting

|| noen av drilljentene med noen av de tombolagevinstene som skal utloddes på søndag. F.v. Cathrine Størseth, Nikola Roma Kida, Emma Kristoffersen, Elin Kristoffersen (delvis skjult) og Ingrid Thyholdt.||

På årets julemesse, som varer fra 12.00 til 16.00, i Lånke har arrangørene i overkant av 30 utstillere og selgere. Det blir solgt mange flotte varer som; selbulemse, flatbrød, julebakst, trevarer, masse forskjellig håndarbeider, kalendere, bøker, betongprodukter, rakfisk og andre fiskeprodukter.

– Det tilbys smykker, maleri, hudprodukter, einerkranser, fyrstekaker, lys, lykter, dukkeklær, urter, krydder, skinnprodukter med trykk, godteri og mye mer, forteller Perly Monica Walø fra skolemusikken i Lånke.

De fleste er lokale utstillere, men noen kommer litt mer langveis fra. De fleste på årets julemesse har vært med tidligere, men arrangøren har også nye utstillere med og nye spennende produkter.  Korpset med drillere sikrer underholdningen, og musikerne har øvd inn julesanger til julemessa. 

– Skolemusikken har også på gang en tombola med masse fine premier som medlemmene i korpset har levert. Det er mange flotte håndarbeider å vinne i år, blir man sulten er det salg av rømmegrøt, risgrøt, kaffe og kaker i Lånkehallen.  Vi i julemessekomiteen gleder oss til denne dagen og håper at mange tar turen innom, avslutter Perly Monica Walø blant mange flinke unge musikere i Lånke.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Kjørte med falske skilt

Ved midnattstider natt til søndag ble en mann i 20-årene stanset […]

Close