12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Lager VM-show i sentrum

Gigantisk motorfest torsdag ettermiddag og kveld 🙂

FORVENTNINGSFULLE: Tore Kristoffersen (t.v.) og Håvard Dahlen rågleder seg til VM-helga og showet i sentrum torsdag blir knall lover de to karene. (Foto: Jan Henrik Siraas) FORVENTNINGSFULLE: Tore Kristoffersen (t.v.) og Håvard Dahlen rågleder seg til VM-helga og showet i sentrum torsdag blir knall lover de to karene. (Foto: Jan Henrik Siraas)

Bensinlukt, motorbrøl og herlig VM-stemning. Det blir ingrediensene i Gågata i Stjørdal sentrum torsdag ettermiddag og kveld.

Motormiljøer fra hele Midt-Norge vil være til stede i Kjøpmannsgata i Stjørdal fra klokka 15 på torsdag.

SE OG HØR HÅVARD DAHLEN OG TORE KRISTOFFERSEN FORTELLE OM VM-SHOWET I SENTRUM TORSDAG KVELD!

–  Da åpner vi opp Gågata der alle kan cruise nedover, rundt torget, opp mot Kimen og ned gata igjen. Man kan parkere i gågata og gå inn på byens koselige serveringssteder der betjeningen har lovet oss rallycross-stemning, sier Håvard Dahlen i Hell Cruisers, som står bak arrangementet i tett kompaniskap med VM-organisasjonen.

Stjernene kommer

Utpå kvelden kommer representanter fra alle VM-teamene til å være til stede i Stjørdal sentrum. De to norske superstjernene Petter Solberg og Andreas Bakkerud vil begge trolig være til stede og sørge for å hausse opp VM-stemningen enda litt mer.

– I tillegg kommer motorvenner fra mange ulike miljøer for å sette en spiss på torsdagskvelden, sier Dahlen.

Coop Storlien artikkelnivå
Crusing til Lånkebanen

Klokka 20 blir det VM-show fra utescene ved Kimen.

– Dit kommer selveste Rune Rudberg og framfører sin VM-sang, og ikke minst blir det leik og latter med Petter Solberg og hans rallycrossvenner i hovedrollene, sier Håvard Dahlen.

En halvtime senere blir det skikkelig VM-cruising fra Kimen til Lånkebanen.

– Her kan alle som har noe å kjøre med få kjøre sammen med Petter Solberg og hele VM-sirkuset trygt eskortert av vårt utmerkede lokale samarbeidsvillig politi, sier Håvard Dahlen, som minner om at gratisfesten i Gågata fortsetter utover kvelden.

– Resten av kvelden blir det mulighet for å cruise ned gågata, men det må skje i gangfart. Spøling vil vi skal foregå inne på Lånkebanen resten av helga, sier Håvard Dahlen.

Les forrige sak:
Joakim Fornes (t.v.) fikk en laks på 5,9 kilo i dag, mens tyske Karl-Heinz Malz landet en rugg på 6,9 kilo. (Foto: Laksebørsen og privat)
Nye lakser på topplisten

Tysker med fiskelykke - lokalkjent fikk laks på hjemmevald

Close