3 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

G-Sport «breier» seg ut

|| Butikksjef Rune Maalø i G-Sport ser fram til å få en romsligere og topp moderne sportsforretning i Torgkvartalet.||

– Vi satser på nyåpning i midten av mars, sier butikksjef Rune Maalø ved G-Sport i Torgkvartalet.

Narvesen-kiosken i Torgkvartalet har stengt, og i de første dagene av 2018 blir dette arealet ryddet. Etter hvert starter ombyggingen som gjør at G-Sport får større albuerom.

– Det nye arealet vil utgjøre et sted mellom 150 og 200 kvadratmeter ekstra for vår del. Vi gleder oss veldig til å få en ny og større butikk, sier Maalø.

I tillegg til å ta i bruk arealet etter Narvesen vil G-Sport også gjøre om noe av sitt eget lager og kontorer til nye butikk-kvadratmeter. Det gjør at butikkarealet begynner å bli noe i nærheten av det Maalø ønsker seg.

– Når den nye butikken åpner blir det cirka 600 kvadratmeter butikk. Vi skulle gjerne hatt enda litt mer, men dette er det vi får til nå, sier Rune Maalø.  

Flere kvadratmeter betyr ikke nødvendigvis så masse ekstra varer i butikken. I stedet har butikksjefen et håp om å få vist fram vareutvalget på en langt bedre måte.

– Den nye butikken vil gi oss muligheter til å vise fram produktene på en helt annen måte enn i dag. I tillegg får vi også endelig et skikkelig kontor og spiserom for de ansatte, sier Maalø, som regner med han blir nødt til å stenge butikken noen få dager i forbindelse med oppgraderingen.

– Vi må nok stenge noen dager de siste dagene før vi åpner, men målet er selvsagt å begrense antall dager vi må holde stengt, sier Rune Maalø. 

Les forrige sak:
||
Solgte for 625 millioner i fjor

- 625 millioner er vi godt fornøyd med. I år skal […]

Close