9 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Ga bort 20.000 til sanserom

Sjekken lukter penger, sanset mottakerne

- Vi er svært glade for å få denne flotte gaven på 20.000 kroner fra Odd Fellow i Stjørdal, sier Lene Schei som tar imot gaven av Odd Ivar Husvang. Bak står Jon Arne Skjei mens Astrid Mæhre slapper av i gode omgivelser. – Vi er svært glade for å få denne flotte gaven på 20.000 kroner fra Odd Fellow i Stjørdal, sier Lene Schei som tar imot gaven av Odd Ivar Husvang. Bak står Jon Arne Skjei mens Astrid Mæhre slapper av i gode omgivelser.

Odd Fellow Losje 108 Steinvikholm i Stjørdal har hatt nyttårskonsert og overskuddet på 20.000 kroner fra konserten er gitt til sanserommet hos Fides.

Lene Schei fikk æren av å ta imot gaven på vegne av brukerne:

– Dette er supert. Jeg har prøvd noen av apparatene på andre steder, som vi skal få her. Det er veldig flott og gir oss brukerne noen nye stimulanser. På denne måten er det et viktig bidrag til oss som sitter i rullestol. Vi ser fram til å ta i bruk det nye utstyret. Tusen takk for gaven, sier hun og håndtakker Jon Arne Skjei og Odd Ivar Husvang fra losjen.

– Og når er neste nyttårskonsert? For der har jeg lyst til å være til stede, sier en svært godt fornøyd Lene Schei som gleder seg over å se sjekken. – Den lukter penger!

Odd Fellow Losje 108 Steinvkholm i Stjørdal arrangerte nyttårskonsert med lokale artister. Arrangementet ble støttet av lokalt næringsliv og ga et solid overskudd på 20.000 kroner som ble gitt til Fides

– Det er nytt av året at Odd Fellow Stjørdal arrangerer egen nyttårskonsert. Vi ønsket å gi overskuddet til et godt formål. Sanserommet hos Fides pekte seg ut som et svært godt tilbake tiltak.

Coop Storlien artikkelnivå

Daglig leder Roar Vikvang takket på vegne av Fides for gaven og tar med gjestene på en liten runde i de flotte, nye lokalene i Værnesgata.

Astrid Mæhre er med i brukergruppa for innredningen av sanserommet. Hun er veldig glad for det store bidraget fra Odd Fellow losje 108, og forteller ivrig om rommet som er i ferd med å innredes:

– Sanserommet får mange spennende innslag til glede for brukerne som har behov for nye stimuli. Her kommer blant annet fiber som henger ned i taket og blir opplyst. Da blir det muligheter for å bade i lyset. Et sanserom er egnet for mange for avslapping. Spesielt for vår brukergruppe gir det en stor merverdi. De som sitter i en stol får kjenne på en bevegelser. Her får vi på plass en massasjestol og egen vannseng for å gi vannmassasje. Det blir også installert et eget boblerør som skifter farge, sier Mæhre.

Les forrige sak:
Store deler av det nye Arbeiderparti-styret i Stjørdal. Fra venstre: Kristoffer Meldal Moen (AUF), May Britt Sørmo Ervik (kvinnekontakt), Stig Karlsen (studieleder), Sissel Bakken (leder), Venke Reiten (sekretær), Gard Frode Holmberg (politisk nestleder), Ann-Inger Leirtrø (organisatorisk nestleder), Idar Aspmodal (kasserer), Kristin Almhjell Jenssen (LO-representant) og Jan Inge Kaspersen (ordførerkandidat).
Nå er Bakken fast Ap-leder

Har vært konstituert i tre måneder - nå er hun valgt på "ordentlig"

Close