22 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Ga bort bryllupsgavene til Petter uteligger

Brudens bror bestemte at pengegavene i bryllupet skulle gå til Stiftelsen Petter Uteligger

Ekteparet Monica og Agnar Nordback (t.v.) ga i dag bryllupsgavene sine videre til Petter Nyquist og Stiftelsen Petter Uteligger. (Foto: Privat) Ekteparet Monica og Agnar Nordback (t.v.) ga i dag bryllupsgavene sine videre til Petter Nyquist og Stiftelsen Petter Uteligger. (Foto: Privat)

Monica og Agnar Nordback fikk 28.700 kroner i pengegaver da de giftet seg 18. august i år. Torsdag ga de gavene videre til Petter uteligger.

Petter Nyquist, bedre kjent som Petter uteligger, var i Stjørdal og holdt foredrag torsdag kveld. I den forbindelse fikk han med seg en betydelig sum med tilbake til Stiftelsen Petter Uteligger.

– Vi ønsket oss pengegaver i anledning bryllupet vårt. Disse ønsket vi å gi videre til et godt formål, forteller Monica Nordback. Pengegavene ble til slutt på hele 28.700 kroner.

At det ble Stiftelsen Petter Uteligger som fikk pengene var det Monicas bror som bestemte.

– Jeg har en bror som er narkoman. Da jeg spurte ham om han hadde noe forslag om hva pengene skulle gå til var han tydelig på at de måtte gå til Stiftelsen Petter Uteligger, forteller Monica Nordback, som understreker at både hun og ektemannen er store tilhengere av det som den stiftelsen har skapt og fått til.

Stiftelsen Petter Uteligger er startet av Petter Nyquist og forretningsmannen Sverre Hollie. Den er opprettet for å skape lyspunkter for mennesker i en utfordrende livssituasjon relatert til rus og gatemiljøet.

Coop Storlien artikkelnivå

– Stiftelsen har som formål å drive omsorg gjennom sosiale og kulturelle tiltak for vanskeligstilte personer som på grunn av rus eller andre forhold har problemer med å mestre dagligliv og arbeidsliv. Til gjennomføring av formålet kan stiftelsen yte økonomisk støtte til, eller selv finansiere ulike arrangementer, utflukter og andre sosiale tiltak. På samme måte kan stiftelsen foreta direkte innkjøp eller yte økonomisk støtte til varige anskaffelser innenfor formålet, står det å lese på hjemmesiden til Stiftelsen Petter Uteligger.

Her kan du lese mer om Stiftelsen Petter Uteligger og eventuelt også gi ditt bidrag!

Les forrige sak:
Meråkerbanen er stengt mellom Kopperå og Meråker. (Arkivfoto)
Meråkerbanen er stengt

Ny vurdering gjøres fredag

Close