10 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Ga bort pizza til alle beboerne

Sørget for en hyggelig søndagsoverraskelse ved bosenteret

Evie Sandberg (t.h.) og Linda Hage tok imot pizzaene fra Massoud Arroshi hos Viva Napoli med åpne armer og brede smil. De drøyt 50 beboerne fikk en svært så populær søndags-pizza. (Foto: Privat)

– Jeg ønsket å bidra til noen av de som trenger det aller mest.

Det sier Massoud Atroshi som eier og driver Viva Napoli i Stjørdal sentrum. Søndag ettermiddag troppet han opp med 15 rykende ferske pizzaer og ringte på døra hos Stjørdal Bosenter. Der fikk de drøyt 50 beboerne dermed både søndagsmiddag og en mandagslunsj til både egen glede, ansattes glede og giverens glede.

– Vi må se hvor de mest sårbare personene våre er for tiden. Derfor var det enkelt for meg å gi bort pizza til bosenteret. Jeg håper at alle som har mulighet til å bidra med noe positivt i hverdagen, gjør det, sier Atroshi.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Ved bosenteret ble pizzaene tatt imot med åpne armer.

– Vi på bosenteret er svært takknemlige for at Napoli spanderte pizza på beboerne. Det var populært og et positivt innslag i hverdagen, sier avdelingsleder Laila Winther Fossum ved Stjørdal bosenter.

Les forrige sak:
SATSER: - Vi har valgt å investere, og satser på tross av redusert kundebesøk de siste to ukene, sier innehaver av Kortman, Svend Otto Søyseth.
– Vi skal fortsette å være optimister

Kortman i Åsen planlegger for fremtiden i en tid med redusert kundebesøk

Close