6 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Ga pappa den perfekte bursdagsgaven i comebacket

– Jeg har ventet siden mars på denne kampen her, så det var fantastisk

JUBELDAG: Malin Lundemo ga pappa Bjørnar Lundemo den perfekte bursdagsgaven, da hun var sterkt delaktig i at Flint sikret seg sine to første poeng i Rema 1000-ligaen. (Foto: Privat)

Endelig var Malin Lundemo på banen for Flint i eliteserien i håndball. Med stordalingen på plass ble det også historiens første seier i landets øverste divisjon for Tønsberg-laget, i lokaloppgjør mot den gamle storheten, Larvik.

Serieåpningen har vært tung for nyopprykkede Flint fra Tønsberg, som både har Malin Lundemo fra Meråker, Aurora Aurheim fra Stjørdal og Mia Leikvold Trapnes fra Lånke i stallen. Etter tap mot Fredrikstad og suverene Vipers Kristiansand ble det endelig poeng i sesongens tredje kamp for Flint. Tilfeldig eller ikke, men det skjedde iallfall i sesongens første kamp for Malin Lundemo som dermed ga pappa Bjørnar en perfekt 45-årsgave.

– Det var veldig deilig endelig å kunne spille kamp igjen. Jeg har ventet siden mars på denne kampen her, så det var fantastisk. Den perioden jeg har vært ute har jeg sett mange kamper i Rema 1000-ligaen og fått visualisert litt og jeg har fått forberedt meg til å spille igjen. Og så trener jeg med et godt lag på trening, så det gikk veldig greit å være tilbake i kampsituasjon igjen, sier Malin Alice Lundemo.

LES OGSÅ: Håndballjenter på høyeste nivå

Hun forteller om en kamp med masse energi og fighting. Larvik ledet 10-7 til pause, men til slutt sto det 22-18 til hjemmelaget i Slagenhallen. Lundemo scoret tre av de 22 målene.

– I pausen gikk vi inn i oss selv og snakket om å løse angrepsspillet. Det resulterte i en pangstart i andre omgang der vi snudde 7-10 til 12-10, og deretter så vi oss ikke tilbake. Det var en fantastisk deilig lagseier, der alle sto sammen og jobba for hverandre. To utrolig viktige poeng for å kjempe om å holde plassen i Rema 1000-ligaen, sier Malin Lundemo.

Aurora Aurheim var også med mot Larvik. Denne gangen gikk 18-åringen målløs av banen etter å ha scoret ett i serieåpningen mot Fredrikstad og tre mot Vipers. Mia Leikvold Trapnes var ikke i troppen mot Larvik, etter å ha vært med i begge de to første kampene.

 

Les forrige sak:
Kvinne mistenkt for fyllekjøring

Stanset av politiet tirsdag kveld

Close