18 °C Stjørdal, NO
19/09/2018

Gamle helter gjør comeback igjen

Fjorårets Gataserie-suksess gjentas i år

TRÅR TIL IGJEN: Fire ikke fullt så unge og lovende fotballspillere som for en del tiår siden, men de drar iallfall i gang Gataserien 2018. Fra venstre: Lars Terje Klæth, Hans Kristian Elverum, Leif Eggen og Morten Rønsåsbjørg. I tillegg er Grete Vikvang, Håvard Dahlen og Bent Anders Salberg med i styret for turneringen. TRÅR TIL IGJEN: Fire ikke fullt så unge og lovende fotballspillere som for en del tiår siden, men de drar iallfall i gang Gataserien 2018. Fra venstre: Lars Terje Klæth, Hans Kristian Elverum, Leif Eggen og Morten Rønsåsbjørg. I tillegg er Grete Vikvang, Håvard Dahlen og Bent Anders Salberg med i styret for turneringen.
Norfloor åpning sept 18

Sist oppdatert

14 lag med mer eller mindre trente fotballveteraner møtes lørdag 25. august. Fjorårets retroutgave av Gataserien ble ikke en engangsforeteelse. Nå er det på´n igjen.

– Det var ingen selvfølge at det skulle bli ytterligere en utgave. Det å gjenta en suksess er ikke så enkelt. Kanskje hadde det vært riktig og ventet fem år igjen, men nå blir det i år også.

Styret i Gataserien 2018 gleder seg. Forventningene er store, gode kamerater møtes igjen, og fakta er at det gikk fortere å fylle opp turneringen i år enn i fjor.

– Ekstra artig i år er at det stiller lag fra både Hegra og Skatval, sier Morten Rønsåsbjørg, som er primus motor i Gataserien.

Snedige ganglag

I fjor ble det noen minutter på banen for Rønsåsbjørg før en skade sendte han på sidelinja resten av dagen. I år satser han på flere kamper, men utover det blir opplegget helt det samme.

– Klinikk for Alle vil være til stede, og de får sikkert nok å gjøre, smiler arrangørene. Andre viktige samarbeidspartnere er hovedsponsor BDO, Stjørdal kommune som baneeier på Øverlands Minde, Frivilligsentralen som stiller med kafedrift og ikke minst bankettarrangør Bankers.

– I fjor var det litt komisk å bivåne de ulike ganglagene opp trappa på Bankers, minnes Leif Eggen. Selv har han en skavank i ei skulder etter fjorårets cup, men er klar for nye dyster.

Til gode formål

Gode kompiser og bekjente som er født i 1976 eller tidligere utgjør årets 14 lag. Prestisjen vil igjen være stor, men i tillegg til å være et idrettsarrangement og et sosialt treff for mange stjørdalinger, er det også andre gode intensjoner.

– I fjor ga vinnerlaget, Sigurd Jarls gate, bort førstepremien på 25.000 kroner til kreftforskning ved St. Olavs Hospital. Også i år skal vinnerlaget donere bort premien til et veldedig formål. I tillegg kommer vi til å ha en bøtte stående der folk kan putte på penger. Dette beløpet går til Sykehusklovnene, sier Morten Rønsåsbjørg.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Smuglet nesten 500 narkotiske tabletter

Beslaget tilsvarer over 1.000 rusdoser

Close