3 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Garanterer julestemning allerede

«Vårres jul» fra Kimen-scenen i desember

Kimen kulturhus får besøk av Hans Rotmo og Henning Sommerro før jul i år. Sikrere julestemning er det vanskelig å få.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det er julesangen alle trøndere nynner på, og allerede er det klart at selveste Hans Rotmo kommer til Kimen på Vårres jul-turne 6. desember i år. Det gjør han sammen med sin gode venn, Henning Sommerro.

– 6. desember tar Hans Rotmo med seg Henning Sommero og ferier at det er 40 år siden plata «Vårres jul» kom ut. Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsertforestillingen «Vårres jul» ut til folket gjennom en «Vårres jul»-turné for ti år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD´en «Vårres jul 2» ble en kjempesuksess og i 2020 er det duket for nok en runde, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad ved Kimen kulturhus.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hun er strålende fornøyd med at herrene Rotmo og Sommerro kommer til Kimen, som en del av turneen for å feire 40-årsjubileet.

– Det blir garantert topp julestemning når Hans Rotmo og Henning Sommerro byr opp til «Vårres jul» i 2020, sier Fjellstad som er skråsikker på akkurat det.

 

Les forrige sak:
MDG-Reinås vil stanse firefelts motorveier

- Trønderne blir tvunget til å stå å vente på perrongen, mens klima- og miljøfiendtlig motorvei får full fart

Close