3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Gartneriet åpnes igjen

|| To av tre damer i gartneriet i Lånke er Tone Julseth og Nina Einan||

Det skal på nytt lukte godt av friske og vakre blomster hos Blomsterpryd når dørene på gartneriet i Lånke åpner søndag 10.desember.

– Det er veldig artig å kunne åpne dørene igjen på gartneriet, som jo har en lang tradisjon med utsalg av blomster og dekorasjoner. Nytt navn blir nå Blomsterpryd, og vi åpner i god tid før jul med salg av flere klassiske juleblomster, snittblomster, kranser og det meste man forbinder med et gartneri, forteller Beitland Tollefsen.

Med seg i gartneriet har Berit B. Tollefsen medeier Tone Julseth, med flere års erfaring fra andre gartneri og blomsterutsalg i Stjørdal. Nina Einan, er utdannet agronom og ansatt i det nye gartneri-utsalget i Lånke. Også hun har mange års erfaring i gartneridrift. De tre damene gleder seg til å betjene sine kunder når dørene åpnes i gartneriet. Søndag 10. desember er det også adventsåpent hos gårdene lags Route 26 fra klokken 12.00 når gartneriet åpner.  

Dekor og kranser 

Blomster benyttes som kjent i ulike anledninger, og nå før jul er det mange som vil pynte stuene med blomster i kategorien juleblomster.

– Etter som vi har hatt korte forberedelser tar vi nå blomster inn fra Vikans gartneri ved oppstart 10.desember. Vi har da snittblomster, kranser og klassiske juleblomster. Disse kan vi også motta bestillinger på til jul. Vi i Blomsterpryd tar imot bestillinger på telefon 482 48 866, sier Berit Beitland Tollefsen.

I tillegg til blomster har gartneriet utsalg av dekor i mange varianter og farger.

– Vi har selvfølgelig potteskjulere i mange varianter, krusfigurer, dekor, kirkegårdslys og en del gaveartikler. Sammenplantninger og kranser. Kundene skal få en skikkelig julefølelse hos oss. På åpningsdagen brenner vi fakler ute, det blir servert gratis gløgg og pepperkaker til de som besøker oss.  Denne gang starter vi litt forsiktig, og på nyåret blir gartneriet stengt frem til våren 2018. Da satser vi friskt på sommerblomster, sier Berit, Tone og Nina.

Les forrige sak:
||
Fem har søkt på legestilling

  Selbu legekontor består av fire selvstendig næringsdrivende fastleger med driftsavtale, […]

Close