18 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

«Gategutta» i gang igjen

Kjemper om prestisjefull seier, men bidrar også til en god sak 🙂

TRÅR TIL IGJEN: Fire ikke fullt så unge og lovende fotballspillere som for en del tiår siden, men i dag er de i gang igjen. Fra venstre: Lars Terje Klæth, Hans Kristian Elverum, Leif Eggen og Morten Rønsåsbjørg. I tillegg er Grete Vikvang, Håvard Dahlen og Bent Anders Salberg med i styret for turneringen. TRÅR TIL IGJEN: Fire ikke fullt så unge og lovende fotballspillere som for en del tiår siden, men i dag er de i gang igjen. Fra venstre: Lars Terje Klæth, Hans Kristian Elverum, Leif Eggen og Morten Rønsåsbjørg. I tillegg er Grete Vikvang, Håvard Dahlen og Bent Anders Salberg med i styret for turneringen.

14 lag med mer eller mindre trente fotballveteraner er i full gang på Øverlands Minde. Fjorårets «Gataserien»-suksess gjentas i dag.

– Det var ingen selvfølge at det skulle bli ytterligere en utgave. Det å gjenta en suksess er ikke så enkelt. Kanskje hadde det vært riktig og ventet fem år igjen.

Styret i Gataserien 2018 gleder seg. Forventningene er store, gode kamerater møtes igjen, og fakta er at det gikk fortere å fylle opp turneringen i år enn i fjor.

– Ekstra artig i år er at det stiller lag fra både Hegra og Skatval, sier Morten Rønsåsbjørg, som er primus motor i Gataserien.

Gode kompiser og bekjente som er født i 1976 eller tidligere utgjør årets 14 lag. Prestisjen vil igjen være stor, men i tillegg til å være et idrettsarrangement og et sosialt treff for mange stjørdalinger, er det også andre gode intensjoner.

– I fjor ga vinnerlaget, Sigurd Jarls gate, bort førstepremien på 25.000 kroner til kreftforskning ved St. Olavs Hospital. Også i år skal vinnerlaget donere bort premien til et veldedig formål, sier Morten Rønsåsbjørg.

I tillegg har styret lagt opp til en privat innsamling.

– Årets «bøtte» går til verdens beste medisin, Sykehusklovnene. Ta med penger og fyll opp bøtta eller vipps noen kroner, oppfordrer Morten Rønsåsbjørg. men er klar for nye dyster.

 

Les forrige sak:
Politiet tok turen til Malvik Senter for å sjekke om de fant noen som tullekjørte på taket av kjøpesenteret. (Foto: Malvik Senter på Facebook)
Meldte fra om motorbråk fra kjøpesentertak

Ingen spor etter uvettig kjøring

Close