11 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Gatelys i Sandbakkveien

 

Etter solid innsats fra beboere i Sandbakkveien på Hell, ble gatelysene tent før helga. Det er Hell Vel som har stått for arbeidet med Ragnar Albrigtsen som anleggsbas.

Lederen av Hell Vel kunne stolt invitere til en høytidelig åpning av gatebelysning i Sandbakkveien. Her har velforeningen på eget tiltak sørget for å få alle beboere med på en økonomisk dugnad der alle har deltatt med bidrag. Tenningen av gatelysene ble markert med båltenning og servering av grillpølser.

Det er ikke tvil om at dette tiltaket gjør det tryggere for både voksne og barn å ferdes i dette området i mørket. Lederen av Hell Vel, Tommy Reinås og ”anleggsbas” Ragnar Albrigtsen , fortjener ros for tiltaket. Tidligere har beboerne i Sandbakkveien sørget for asfalteri ng av gaten for egen regning.

Markeringen av lystenningen foregikk høytidelig. Hva var ikke mer naturlig enn at gatens eldste beboer fikk gleden av å skru på strømmen. 87 år gamle Erling Røste har bodd i gaten siden 1952, og kunne med glede se at det ble lys i Sandbakkveien.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Kronprinsessen besøkte Aglo

  Aglo Familiesenter på Solberget i Skatval venter storbesøk torsdag. På […]

Close