-1 °C Stjordal, NO
25/01/2020

Gave skal gi mer uteaktivitet

Oppfordrer til mer uteaktivitet i skolen

Eldar Rønning trives i selskap med den oppvoksende slekt noe jobben i SpareBank1 gir god anledning til. Eldar Rønning trives i selskap med den oppvoksende slekt noe jobben i SpareBank1 gir god anledning til.

Stor stas da pensjonert skistjerne Eldar Rønning troppet opp med flott gave til Skjelstadmark skole.

– Det er meget hyggelig for en tidligere langrennsløper å delta i arbeidet med å spre interesse for skisport, sier Eldar Rønning på besøk i Skjelstadmark på oppdrag for sin arbeidsgiver SpareBank1.

– SpareBank1 har et samarbeid med Norges Skiforbund. Vi vil være til stede flere dager under NM på ski i Meråker. Akkurat som her i Skjelstadmark er målet å aktivisere barna, sier Rønning.

Sammen er det utviklet en egen aktivitetspakke for barna som blir stimulert til øvelser i selskap med noen oppgaver.

Det kan være samfunnsspørsmål eller økonomi som vi er opptatt av. For eksempel i hvor mange måneder må du spare et bestemt beløp for å kunne kjøp en playstation, sier den tidligere verdensstjernen i langrennssporet.

Gaven til barna i Skjelstadmark er en aktivitetspakke som egner seg for bruk både sommer og vinter, og oppfordringen som følger med pakken er klar:

– Når dere synes at nå i dag passer det med en utetime og aktiviteter, da sier dere fra til lærerne. Og skulle de være lite forståelsesfulle, er det bare å gå til rektor!

 

Les forrige sak:
Lørdag tok hun VM-gull, tirsdag fikk hun en splitter ny bil med god hjelp fra ti sponsorer.
Sponsorer fikset ny bil til VM-vinneren

Gullvinner fikk enda mer å smile for i dag

Close