5 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Gedigen boligmesse til Stjørdal

Satser på å fylle Stjørdalshallen med boligrelaterte utstillere i februar

Slik kan du se ut inne i en boligmessehall. I februar neste år skal Stjørdalshallen fylles med boligrelaterte utstillere håper selskapet Compass Fairs. (Foto: Compass Fairs) Slik kan det se ut inne i en boligmessehall. I februar neste år skal Stjørdalshallen fylles med boligrelaterte utstillere håper selskapet Compass Fairs. (Foto: Compass Fairs)

Midt i februar neste år blir det stor boligmesse i Stjørdalshallen.

– Vi har i mange år hatt stor suksess med en godt besøkt boligmesse i Trondheim Spektrum, og virkelig fått bekreftet at trøndere er opptatt av hjem og bolig. Nå gleder vi oss til å starte opp en ny messe i Stjørdal, som ikke bare er den nest mest folkerike kommunen i Trøndelag, men også blant fylkets raskest voksende kommuner, sier prosjektleder Ronny Bjørnsen fra arrangøren Compass Fairs i en pressemelding.

Compass Fairs har i over 20 år arrangert det populære eventet Boligmesse rundt om i hele Norge. I 2020 inntar de Stjørdal, og håper å få det lokale næringslivet med på laget. Messeselskapet har hovedkontor utenfor Oslo, men mellom september og mai reiser de landet rundt med konseptet Boligmesse, fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Snekker’n Boligmesse

Messen skal avholdes i Stjørdalshallen fra fredag 14. til søndag 16. februar 2020, og prosjektlederen håper nå å få med seg det lokale næringslivet på det han er sikker på blir en flott messehelg.

– Å delta på Boligmesse er en unik mulighet til å vise seg fram for nye og eksisterende kunder. En stor del av de besøkende har konkrete planer om prosjekter i huset, hagen eller på hytta, og kommer på messen nettopp for å gjøre gode kupp og snakke med eksperter. Her møter du kundene i handlemodus, lover Ronny Bjørnsen.

Bjørnsen oppfordrer alle som driver med noe innen bolig, hytte eller utemiljø til å ta kontakt så de sammen kan skape en spennende begivenhet for alle i Stjørdal og omegn.

– Boligmesse er den største arenaen for alle som ønsker å gjøre noe med boligen sin. Ikke noe kjøpesenter eller handelspark klarer å samle den bredde og dybde innenfor dette interessefeltet som vi gjør, og jeg håper å komme i kontakt med alle som har spennende produkter og tjenester de ønsker å vise fram på messen. Vi ser at våre messer er et godt tilskudd til både næringslivet og lokalbefolkningen på de stedene vi besøker, og vi har selvsagt mål om å gjøre dette til en årlig begivenhet i Stjørdal, sier Bjørnsen.

I løpet av 2019 arrangeres det boligmesser som denne på 20 ulike steder over hele landet. Totalt er over 180.000 besøkende innom messene, i følge selskapet Compass Fairs.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ett gebyr i skolevei-kontroll

65 kjøretøy og førere kontrollert av politiet

Close