3 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Geir Kristian fulgte Northug og Bolshunov til døra

|| Geir Kristian Hoås (t.v.) måtte til slutt gi tapt for Petter Northug og noen andre stjerner, men overrasket både seg selv og mange andre under Trondheim Skishow. Dette bildet er fra Storlirennet 2017. (Foto: Hallgeir Martin Lundemo)||

19-åringen Geir Kristian Hoås sto for den store skrellen i Trondheim Skishow.

– Det var ei kjempeartig opplevelse å få gå med verdenseliten og med så mye publikum til stede, sier Geir Kristian Hoås. 1998-modellen fra Lånke var den store overraskelsen i herreklassen under Trondheim Skishow i Granåsen. De fem siste løperne i finalefeltet ble plukket ut etter hver runde. 35 løpere startet i finalen og unge lovende Hoås klarte seg gjennom åtte av de ni rundene. Det ga ham en niende plass i det gedigne skishowet. 

– Jeg hadde håpet å holde i seks-sju runder så det ble litt over forventet. Men jeg skulle ønsket at jeg fikk gå finalen, sier en tross alt veldig fornøyd Geir Kristian Hoås. 

Løperne foran ham var av ypperste klasse. Blant disse hommelvikingen Jan Thomas Jenssen, som gikk inn til en kruttsterk 3. plass. Han ble kun slått av den råsterke russeren Alexander Bolshunov og Petter Northug junior. Videre foran Geir Kristian Hoås fulgte Didrik Tønseth og Even Northug. 

I kvinneklassen ble det en sterk andreplass til Vardens Kathrine Harsem, kun slått av selveste Marit Bjørgen. 

 

 

Geir
 

Les forrige sak:
||
Splitter nytt aktivitetssenter

Hangout Aktivitetssenter skal åpne dørene i løpet av april i Kjøpmannsgata. […]

Close