15 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Generalprøve før EM

FOTO: Panoramio.com

 

Stjørdal er Europas sentrum for rallycross i juni. 6.juni skal flere av de beste førerne teste banen foran EM-runden som arrangeres på Lånkebanen 25.-26. juni.

 

Etter forrige helgs tredje EM-runde i Frankrike er det lang pause før den norske runden, og den tiden benytter førere og mekanikere til å forberede seg best mulig. Det er norsk ledelse i alle de tre EM-klassene foran den norske runden, og både Frode Holte og Andreas Bakkerud kommer til Lånkebanen 6. juni. Det samme gjør antageligvis Lars Øivind Enerberg. Holte leder klassen for SuperCars, Bakkerud leder Super1600 og Enerberg TouringCars.

Coop Storlien artikkelnivå

 

-Treningen er åpen for alle som skal delta i EM-runden, også de som skal kjøre i gjesteklassen Supernasjonal og Rallycross Junior. Interessen er stor, så vi regner med mange biler på Lånkebanen denne dagen, også fra utlandet, sier Jan Tore Brustad hos arrangøren i en pressemelding.

 

Det har ikke vær EM-runde i rallycross i Norge siden den ble kjørt på Momarken i Mysen i 2008. Før Momarken var runden fast på Lyngåsbanen i Lier ved Drammen. Nå er Lånkebanen klar til å ta i mot EM-sirkuset. Banen er påkostet og oppgradert til kanskje den beste rallycrossbanen i hele Europa foran begivenheten i juni. Over 300 funksjonærer står klare.

Les forrige sak:
Innspilt i Selbu kirke

Trondheimssolistene har spilt inn ny plate. Også denne gang ble Selbu […]

Close