8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

«Generasjonsskifte» i det største arbeiderlaget

Aspmodal etterfølger Størseth

LEDERBYTTE: Idar Aspmodal (t.v.) er valgt til ny leder av Stjørdal Arbeiderlag etter Torger Størseth. (Foto: Privat)

Idar Aspmodal tar over som leder i Stjørdal Arbeiderlag, som er kommunens største i sitt slag.

Torger Størseth har vært leder i Stjørdal Arbeiderlag i flere år, men nå hadde den pensjonerte rektoren takket nei til gjenvalg. Dermed var det duket for lederbytte under årsmøtet til Stjørdal Arbeiderlag.
Mannen som tar over etter Størseth er 29-åringen Idar Aspmodal. Han er kasserer i Stjørdal Arbeiderparti, og nyvalgt kommunestyrerepresentant. I tillegg er han Arbeiderpartiets gruppeleder i utvalg for kultur og levekår. På privaten er Aspmodal temmelig nybakt pappa og jobber som leder for forretningsutvikling og IT i Soldi Regnskap. I tillegg til at arbeiderlaget fikk ny leder, fikk de også ny nestleder i Anne Karin Veisetaune, tidligere PPT-leder i Stjørdal, nå avdelingsleder i Statped. Styret for øvrig består nå av sekretær Martha R. Berbu, kasserer Venke Reiten og styremedlem Torger Størseth. Varamedlemmer er Torbjørn Fagerli, Elisabeth Suzen, Per Olaisen, Sissel Bakken og Leif Kristoffersen.

 

Les forrige sak:
DIKTER MED CD-UTGIVELSE: Torsdag 20. februar vil flere av diktene til Sigrun Dagrundottir Granås (77) bli fremført tilsatt melodier. Noen av diktene er fra hennes siste utgivelse «I håpets lys». CD-en og kvelden på Søndre Kulturhjørne har fått tittelen «Lysstreif».
– En drøm har gått i oppfyllelse

Lokale musikere har satt musikk til Sigrun Dagrundottir Granås sine dikt

Close