8 °C Stjørdal, NO
16/09/2019

Har lagt ned i Stjørdal

Nå må kundene til Trondheim for å hente utstyr

Get-skiltet er fortsatt på plass, men kundemottaket er borte. (Foto: Paal Larsen) Get-skiltet er fortsatt på plass, men kundemottaket er borte. (Foto: Paal Larsen)

Bredbånd- og TV-leverandøren Get har lagt ned sitt kundemottak i Stjørdal.

– Grunnen til det er at vi ser på nye muligheter for å hjelpe våre kunder gjennom forhandlernettverket til Telia, nå som vi er blitt ett selskap. På sikt vil det kunne gi kundene større valgfrihet og enda bedre kundeopplevelser, forklarer kommunikasjonssjef Sebastian Eidem i Get.

Dette gjør at nærmeste Get-lokasjon kundene i Stjørdals-området vil være på Brattørkaia i Trondheim. Dit må de kjøre om de skal hente utstyr eller få personlig hjelp.

– Kundene i området har blitt varslet om endringen. Og det vil fortsatt være mulig å få god hjelp på telefon, Facebook og chat. Vi fortsetter også selvfølgelig med serviceoppdrag i området, sier Eidem.

Gets kundemottak i Stjørdal var de siste årene lokalisert til Elkjøp-butikken på Evja.

 

Ta lappen

 

Les forrige sak:
OMGITT AV GRØNT: Det er grønt så langt øynene kan se inne i drivhusene på «Flaamojordet» i Meråker. John Helge Lillevold har vært daglig leder i Meråker Grønt helt siden starten i 2010, og har blitt bygdas soleklare agurkekspert.
Her plukkes det 9.000 agurker hver dag

Helt grønt i drivhusene i Meråker

Close