-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Gigantbutikken åpner om en måned

Obs Bygg Stjørdal åpner sitt nybygg torsdag 12. mars

ÅPNING 12. MARS: - I dag onsdag 12. februar er det bare en måned igjen til åpningen som finner sted med gode tilbud om nøyaktig en måned nærmere bestemt torsdag 12. mars. Vi gleder oss, sier daglig leder Morten Benjaminsen som forventningsfullt ser fram til den videre utvikling for Obs Bygg Stjørdal. ÅPNING 12. MARS: – I dag onsdag 12. februar er det bare en måned igjen til åpningen som finner sted med gode tilbud om nøyaktig en måned nærmere bestemt torsdag 12. mars. Vi gleder oss, sier daglig leder Morten Benjaminsen som forventningsfullt ser fram til den videre utvikling for Obs Bygg Stjørdal.

Daglig leder Morten Benjaminsen gleder seg til åpningen 12. mars av Obs Bygg Stjørdal på Evja tett inn på E14 nær Stjørdal sentrum.

– Jeg har fartstid i Obs Bygg siden 1997 og husker forrige åpning på Sjøsiden i mars 2004 temmelig nøyaktig 16 år før årets åpning. Utviklingen har skutt fart i disse årene og vi hadde ikke lenger nok plass i det bygget vi nå skal forlate. Derfor måtte vi tenke nytt og valgte de flotte områdene på Evja for vår nye butikk på nærmere 6000 med handelsflate.

Våre planleggere har gjort en god jobb og vi følger skjema i forhold til framdriften. Arbeidet har gått greit og fulgt oppsatt plan. I løpet av den siste uka har vi fullført hylleplassering før de tre siste ukene før innflyttingen går med til vareinnfylling, sier Morten og gir en medarbeider en kort beskjed om plassering:

– Jeg har fått god anledning til å lære meg utformingen av bygget. Som framtidig leder er det veldig fint å få lov til å være med på utformingen av din egen arbeidsplass. Det er inspirerende å jobbe sammen med alle fagfolkene som har leveranser til bygget. Det gjelder for eksempel elektriker, VVS, bygningsmasse og leverandører til innredning.

«Drive in»

«Drive in» blir et stadig viktigere innslag i handelen. Du kjører fram mot piorten som åpner seg automatisk. Du kjører inn og får det ønskede varepåfyll med betaling før utkjøring. Da er du ferdig lastet. Det er praktisk med hengere. Vi låner ut hengere til kunder som ønsker det, sier Morten Benjaminsen som er glad for å se den gode tilstrømningen til Obs Stjørdal:

– Vi har blitt et populært handelssted for mange kunder utenfra. De kommer fra Frosta, Vikhammer, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker og til og med fra Sverige. Vi har spesielle produkter som er billigere i Norge enn i Sverige. Det gjelder særlig på maling der det er stor forskjell.

God plassering

– Vi er veldig godt fornøyd med plasseringen av våre nye Obs Bygg Stjørdal. Plasseringen her er veldig fin. Her er det åpnere med flere muligheter enn vi disponerer i dag. Coop er veldig godt fornøyd med dette forretningsarealet i fine omgivelser og nært opp til E14 kort veg fra Stjørdal sentrum. Forenklede løsninger på Evja vil trekke nye kunder.

Butikken ligger kun få minutter fra vår tidligere butikk. Her er det lett å kjøre inn til et område med 174 parkeringsplasser. Derfor blir det rikelig med parkeringsplass.

Åpningstider

– Hvilke åpningstider får den nye butikken?

– Det er i utgangspunktet det samme som i dag med (7-20) på ukedagene og (9-18) på lørdag. Det blir spennende å følge kundestrømmene og finne ut når vi har mest handel. Vi vil høste erfaringer når trafikken kommer i gang og etter hvert vurdere eventuelle endringer.

Vi trenger de timene vi har åpent, men så langt har vi gode erfaringer med disse åpningstidene, sier Morten Benjaminsen og forteller om store vareleveranser:

Vareleveranser

– Det vil gå store mengder ut av butikken på Obs Bygg Stjørdal. Det betyr også at butikken hele tiden vil motta store leveranser som hovedsakelig kommer fra det sentrale Coop-lageret på Langhus i Ski kommune sørøst for Oslo minst et par ganger i uka.

Det kan være hyppigere ved behov. Men vi får også leveranser direkte fra leverandører. Bortsett fra noen leveranser fra Namdal kommer de aller fleste varene sørfra. Vi får også varer fra både Sverige og Danmark.

28 ansatte

– Er det stor interesse for den nye butikken?

– Ja, det er det. Mange kunder på Sjøsiden er nysgjerrige og spør om våre nye løsninger. Når skal vi åpne og hva er det som skjer. Den nye butikken får totalt 28 ansatte i henhold til de siste oversikter. Det er en betydelig økning i forhold til dagens bemanning.

Mange vet at vi skal flytte og har meldt sin interesse for å arbeide her. Denne interessen er et viktig bidrag til nyrekrutteringen.

Budsjett på 88 mill. kr.

Vi har et budsjett på 88 mill. kr. netto i år, men vi håper å passere et tresifret millionbeløp allerede neste år. Med vår gunstige plassering ønsker vi at mer av hyttetrafikken til Meråker og Storlien ved siden av den ordinære svensketrafikken tar en tur innom butikken for å finne nødvendige varer.

– Hjertelig velkommen til en trivelig handel hos Obs Bygg Stjørdal, sier Morten Benjaminsen.

Les forrige sak:
Snøscooterfører blir anmeldt

Tatt for ulovlig kjøring under fjellkontroll

Close