10 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Gikk rett bort til sveleboden

– Vi bruker alltid å besøke bondemarkedene i Stjørdal sentrum

Johnny (t.v.), Hedda og Lene Sivertsvik fra Skatval startet markedsbesøket med å spise en svele. Johnny (t.v.), Hedda og Lene Sivertsvik fra Skatval startet markedsbesøket med å spise en svele.

Hedda (13) og foreldrene Lene og Johnny Sivertsvik fra Skatval startet besøket på markedet Bønder i Byen med å spise sveler.

– Vi bruker alltid å besøke bondemarkedene i Stjørdal sentrum, og her finnes det mye spennende å se på, sier Lene Sivertsvik.

Sammen med mannen Johnny og datteren Hedda koste de seg med en svele før de startet med handlingen.

– Vi bruker å handle oster og geleer når vi er her, men vi er også interessert i spekemat og teste ut de andre spennende produktene som finnes på markedet, sier Sivertsvik.

Mange markeder

Bønder i Byen Trøndelag består blant annet av små lokalmatprodusenter som stiller ut sine varer, og lar folk få en smakebit før de bestemmer seg. Markedet forflytter seg rundt om i Trøndelag, og lørdagen var avsatt til et besøk på torget i Stjørdal.

Utstillerne på lørdagens marked på Torget i Stjørdal tilbød alt fra badsturøkt kjøtt, garn, oster, sild og tareprodukter, og utstillerne hadde mye å henge fingrene i.

Publikum strømmet til bodene lørdag formiddag, og de som ikke hadde anledning denne gangen får en ny sjanse 25. mai på torget i Stjørdal sentrum.

 

 

Les forrige sak:
Fjergen er en av mange perler i det meråkerske utfartsterrenget. En skitur hit i påska kan også kombineres med litt servering fra Fjergencafeen som Kopperå IL drifter. (Foto: Privat)
Frister med åpen påskecafé og knallvarm solvegg

Kent Storengen i Kopperå IL reklamerer med praktfulle påskeforhold ved Fjergen

Close