13 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Gir 40.000 kroner til «Jul for alle»

Bedrifter blar opp for Frivilligsentralens julaftenarrangement

De gir 40.000 kroner til frivilligheten og "Jul for alle" i Fosslia fjellhall. Fra venstre: Terje Hammerbukt, Modulbygg, Ståle Fjerdingen, Elman, Lisbeth Vifstad, Hørsellaben, Fredrik Holmen, MUS, Knut Morten Stokke, Fasadeprodukter, Morten Nilsen, Lås & Montørservice, Anders Teigen, Norgeshus Stjørdal Tømrerservice og Christian Balstad hos Onyx Eiendom. De gir 40.000 kroner til frivilligheten og «Jul for alle» i Fosslia fjellhall. Fra venstre: Terje Hammerbukt, Modulbygg, Ståle Fjerdingen, Elman, Lisbeth Vifstad, Hørsellaben, Fredrik Holmen, MUS, Knut Morten Stokke, Fasadeprodukter, Morten Nilsen, Lås & Montørservice, Anders Teigen, Norgeshus Stjørdal Tømrerservice og Christian Balstad hos Onyx Eiendom.

De ble oppfordret av Mekonomen i Stjørdal og gir en fin gave til arrangementet «Jul for alle» i Fosslia fjellhall på selveste julaften. Bedrifter i Wessels veg 90 i Stjørdal legger hver 5.000 kroner under juletreet. Samlet gir dette 40.000 kroner til Frivilligsentralens julearrangement.

Det kan komme opp mot 250 personer til arrangementet «Jul for alle» i fjellhallen på selveste julaften når Frivilligsentralen inviterer til hygge, mat, sang og sosialt samvær med pyntet juletre og stor giverglede. For å lykkes med det kommende julaftenarrangementet, har arrangørene spurt etter støtte fra lokalsamfunnet. Private og bedrifter har gitt og gir fortsatt sin støtte. Nå ble aktørene i Wessels veg 90 på Sjøsiden oppfordret av Mekonomen, som tidligere har gitt en fin pengesum.

Aktørene i Wessels veg 90 møter nå et avsluttet driftsår med vareopptelling og sluttregnskap for året 2018. Rause deler de med frivilligheten overskudd før fyrverkeri markerer et nytt år.

– Det er klart vi stiller opp med julegaver og hjelp til Frivilligsentralen. De utfører en flott jobb også med å arrangere en festkveld på julaften med mat og gaveutdeling, sier Morten Nilsen fra Lås & Monterservice og Ståle Fjerdingen fra Elman i samme bygg på Sjøsiden.

De to representerer to av åtte bedrifter som nå blar opp av lommeboka 5.000 kroner hver til «Jul for alle». Fredrik Holmen fra Maskinutleie MUS og Lisbeth Vifstad fra Hørsellaben synes det er fint å kunne støtte «Jul for alle».

– Vi vet at pengene går til en god sak lokalt. Med denne gaven håper og tror vi at alle som kommer til arrangementet i fjellhallen julaften får utdelt hver sin julegave. Vi vil fortsatt oppfordre privatpersoner til å levere gaver til Frivilligsentralen, avslutter Fredrik Holmen og Lisbeth Vifstad på Sjøsiden i Wessels veg 90.

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

Les forrige sak:
KONSERTKLAR: Ola Lauvås (fremst til venstre) er veldig klar for sin første, helt egne, julekonsert. Han har med seg Liv Ellen Rønning og musikerne Jan Inge Tjørhom (fra venstre), Arne Skognes og John Oddstein Aune.
Olas første er snart utsolgt

Bare 30 billetter igjen til årets siste førjulskonsert i Kimen

Close