-1 °C Stjørdal, NO
28/10/2020

Gir bort 340 000 kroner til lag og foreninger

Bruker deler av overskuddet til frivilligheten

Illustrasjonsbilde

Ansatte i Skala Maskon får dele ut 10 000 kroner hver til lokale lag og foreninger.

Skala Maskon går bra til tross for koronapandemien, og har besluttet å gi bort deler av overskuddet.

– Bedriften har i forbindelse med koronaen spart en del kostnader på redusert arbeidsgiveravgift, avlyste messer, mindre reiseaktivitet og færre sosiale sammenkomster. Vi i styret i Skala Maskon har derfor vedtatt at disse besparelsene skal gis bort til lag og foreninger, forteller daglig leder, Jon Anders Leikvoll.

Ansette selv bestemmer

Tilskuddet fra Skala Maskon skal gå til frivillighetsregistrerte lag og foreninger for barn og unge, som har utfordringer med økonomien som følge av at all aktivitet ble stoppet for å forhindre spredning av Covid-19.

Beløp som gis bort er 10.000 kroner pr. ansatt, og det er den ansatte selv som bestemmer hvilket lag som skal få pengegaven. Totalt deler bedriften ut 340 000 kroner.

Inviterer ordføreren

– Vi er svært fornøyd med Stjørdal kommune sin håndtering av situasjonen. De har vært raske med å beslutte nedstengning og innføring av smittetiltak. Det har trolig gjort sitt til at kommunen nesten ikke har hatt smittetilfeller. I den forbindelse ønsker vi å markere dette ved å invitere ordfører Ivar Vigdenes og kommunedirektør Tor Jakob Reitan til en liten seanse hos oss, forteller Leikvoll.

Seansen foregår 21. september utenfor bedriftens lokaler i Wessels veg, og alle ansatte vil delta og det vil bli presentert hvilke lag som får midlene, heter det i en pressemelding fra bedriften.

Les forrige sak:
Utsetter stenging av gate

Ole Vigs gate stenges fra mandag 28. september

Close