5 °C Stjørdal, NO
03/12/2020

Gir bort sitt tredje tak

Klubbhuset på Vardetun får gratis Verform-tak

GAVETAK: Bjørn Nagel Høgmo og Verform har gitt 1250 kvadratmeter tak i sponsorgave til klubbhuset til Idrettslaget Varden på Vardetun.

For ti år siden var det samfunnshuset i hjemgrenda Gudå som fikk nytt tak fra Verform. I fjor var det Trudvang i Lånke sin tur, og i år blir det nytt tak på klubbhuset på Vardetun. Alt betalt av Verform.

– Det er viktig for Verform AS å støtte ulike lag og foreninger i Stjørdalsdalføret generelt, men i Meråker spesielt. Vi støtter så godt vi kan, og størrelse og type bidrag varierer fra år til år, sier Bjørn Nagel Høgmo.
Bedriftslederen er selvsagt opptatt av bunnlinja, men på veien dit teller også samfunnsansvar og samfunnsutvikling.
– Et rikt og variert utvalg innen kultur og idrett betyr mye for et positivt og blomstrende lokalsamfunn. Vi finner det særdeles viktig at grendehus og klubbhus opprettholder den viktige og samlende funksjonen de har hatt og fortsatt har for folk flest. Slike bygninger er et symbol på den positive dugnadsånden som råder i Norge, og som et varmt og inkluderende samfunn er helt avhengig av også framover, sier Bjørn Nagel Høgmo.
Han er stolt over at takplateprodusenten har mulighet til å bidra til så store løft for utvalgte lag og foreninger.
– For cirka ti år siden var nytt tak en gave til Gudå samfunnshus, i fjor til Trudvang i Lånke, og nå gir vi cirka 1250 kvadratmeter med nytt tak til klubbhuset på Vardetun, sier Bjørn Nagel Høgmo. Gaven har en verdi på noe over 100000 kroner, og Verform-sjefen håper både barn og foreldre og alle andre setter pris på den.
– Forhåpentligvis blir huset bedre og triveligere å være i og ved, både for de som er med på idrett og de som stiller opp som støtteapparat, sier Høgmo.
– Hvem blir de utvalgte neste år?
– Dette koster oss temmelig mye, så det blir antakelig noen år til neste gavetak fra oss. Men vi er opptatt av å bidra til lokalsamfunnenes vekst og utvikling.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Utløste væpnet aksjon – nå må mannen betale bot

Tingretten plusset ikke på beløpet til mannen som soner fengselsstraff

Close