5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Gir bort sunne inntekter til kreftsaken

Frukt og grønt-prosent til «Rosa sløyfe-aksjonen»

HÅPER PÅ REKORDMÅNED: Ikke bare er det sunt, men nå gir frukt og grønt fra butikken til Jan Magnar Beitland og de andre Coop-butikkene ekstra penger til «Rosa sløyfe-aksjonen».

Med en donasjon på 5,2 millioner kroner, var Coop den samarbeidspartneren som ga mest til «Rosa sløyfe-aksjonen» i 2019. Nå økes innsatsen ved at Prix Hell og de andre butikkene i kjeden donerer én prosent av frukt- og grøntsalget i oktober til årets aksjon.

Sunt kosthold er en av de viktigste faktorene for å forebygge kreft og Prix Hell ønsker derfor å inspirere folk til å spise mer frukt og grønt.
– Vi vet at denne varegruppen er en av de viktigste for kundene våre, og vi vil derfra gi de en ekstra god grunn til å handle frukt og grønt i våre butikker. Det er bra både for kunden og kreftsaken, sier butikksjef Jan Magnar Beitland hos Prix Hell.
Målet med «Rosa sløyfe-aksjonen» er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt støtte brystkreftforskning. Midlene fra årets «Rosa sløyfe-aksjon» skal gå til forsking på persontilpasset brystkreft-behandling.
Butikksjefen håper frukt- og grøntsalget i oktober når nye høyder.
– Folk sitter mye hjemme for tiden, og det kan utfordre ellers gode matvaner. Da er det ekstra hyggelig å se salgsutviklingen hos kundene våre. Å spise frukt og grønnsaker er bra for både kropp og sjel, og kanskje særlig i disse tider, sier Beitland og viser til butikkens salgsvekst på frukt og grønt på 5 prosent hittil i år.
Coop Prix har som ambisjon å bli den dagligvarekjeden i Norge som er best på norsk frukt og grønt.
– Vi vet at kundene, som også er våre eiere, ønsker seg norsk frukt og grønt. Når undersøkelser viser at hele ni av ti nordmenn ønsker seg mat dyrket i Norge, så strekker vi oss langt for å møte de preferansene, sier Beitland.

 

Les forrige sak:
Planlegger tidenes råeste VM-runde

Hovedkomiteen i full gang med neste års arrangement

Close