11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Gir deg ekstra god glid

Jan Sakshaug Sport har kjøpt ny skismøremaskin

ØKER FARTEN: Bedre glid gir større fart og bedre skiopplevelse. Det sørger Terje Leikvold for på den nyinnkjøpte skismøremaskinen til Jan Sakshaug Sport. ØKER FARTEN: Bedre glid gir større fart og bedre skiopplevelse. Det sørger Terje Leikvold for på den nyinnkjøpte skismøremaskinen til Jan Sakshaug Sport.

– Her garanterer vi, nesten, for superglid, sier skismører Terje Leikvold hos Jan Sakshaug Sport.

Irriterer du deg av og til over dårlig glid? Eller prakket med å få lagt på glideren perfekt på skiene dine? Terje Leikvold har løsningen på begge deler og mer til. Med nyinnkjøpt skismøremaskin fikser han det meste inne i lokalene til Jan Sakshaug Sport.

– Her ruller vi smeltet glider rett på skiene. Deretter tar vi dem med til denne maskina som varmer opp både glider og såle slik at glidvoksen forsvinner godt inni sålen, sier Leikvold.

Hele prosessen er temmelig fort gjort. Ikke bare er det enkelt, greit og hurtig, men det er også langt mer renslig og resultatet blir betydelig bedre, ifølge Leikvold.

– Tidligere var det både lukt og søl, når de drev på med den manuelle glidingen. Nå merker vi ingenting av verken sterk lukt eller glatte gulv på grunn av glidersøl, sier Leikvold, som garanterer glatte ski på noen få timer.

– Dette kan vi gjøre innimellom når vi hjelper kundene i butikken. Derfor kan du levere inn skiene på formiddagen og ha god glid til ettermiddagsturen, sier Terje Leikvold som gir glidgaranti.

Coop Storlien artikkelnivå

– Du skal være trygg på det ja, sier Leikvold, som sørger for ekstra god fart både på langrennsski, alpinski og hoppski.

Les forrige sak:
SNART SKUESPILLER: - Jeg kunne ikke så mye om Sound of Music fra før av, sier June Straume Strand som snart begynner å øve sammen med de andre skuespillerne.
June fikk drømmerollen

June Straume Strand (11) fra Stjørdal skal spille i musikalen Sound of Music

Close