21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Gir nye impulser

Roar Vikvang demonstrerte øvelser. I bakgrunnen skimtes U21-landslagstrener og fotballfar Per Joar Hansen.

Christer Basma og Roar Vikvang var instruktører under den fjerde samlingen hittil i sommer og vår for spillere født i 1998. Det var Dag Inge Korstad fra Hegra IL som tok initativ til regelmessige impulssamlinger for ivrige 13 åringer fra klubbene i Stjørdalsdalføret.

 

-Vi har vært rundt 30 spiller hver gang med stor iver, forteller Roar Vikvang til Stjørdals-Nytt. Fredag var også tidligere landslagsspiller og RBK-spiller Christer Basma tilstede. Han jobber nå i Fotballkretsen. Som man skimter på bildet hadde også Norges U21-landslagstrener Per Joar Hansen funnet veien til Remyra kunstgressbane. Hans sønn Patrick er blant de 30 som utgjør gruppen. Endel andre trenere var også å se rundt banen. Tangmoens målvaktstrener Robert Hunstad var også i beredskap for å bistå ivrige målvakter.

Vikvang var i fjor RBK-ambassadør med fokus nettopp på talentutviklingen i Stjørdalsdalføret. Han er fortsatt tilknyttet RBK i deltidsstilling kombinert med A-lagstrenerjobben i Stjørdals-Blink Fotball. Tiltaket skal nå evalueres etter våren. Vikvang sier til Stjørdals-Nytt at han håper det videreføres.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Også Christer Basma og Robert Hunstad observerte 1998-modellene.

Les forrige sak:
Her er lederen i Skatval Historelag og Per Røkke klar for et spesialtilbud for interessert
Bygdedag på Skatval

Skatval Historielag med tilbud på bygdedagen Bokproduksjonen i Skatval Historielag har […]

Close