-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

Gjensidige bidrar til at Fosmo blir Halck

||| FORBEREDER CARL HALCK PÅ KARLSLYST: Her er fra venstre: Magnus Teigseth Morken, Bjørn Ove Slind og John Harald|||

– Vi er glade for å få med Gjensidige Stjørdal Brannkasse som hovedsponsor neste år. Det gir oss større finansielle muskler. Derfor har vi kunnet engasjere Arnulf Haga som regissør. Han krevde umiddelbart at Torstein Fosmo skal spille hovedrollen som Carl Halck, forteller en svært tilfreds styreleder John Harald Brobak som har vært involvert i oppsettingen på Karlslyst helt siden første forestilling i 2011.

Siden har det vært oppsettinger i 2013 og 2015 før neste forestilling kommer nå i 2018.

– Da skal vi kjøre fem forestillinger. Vi starter altså mandag 13. august og har forestilling hver dag i den uka fram til den siste fredag 17. august. Med fem forestillinger ønsker vi å styrke vårt inntekstgrunnlag, sier Brobak.

Magnus Teigseth Morken skrev musikken sammen med Torstein Fosmo i 2011. Rakel Sivertsen har skrevet alle tekster og fram til nå hatt regien.

– Forestillingen blir stadig utviklet. Nye oppsettinger gir oss ny erfaring. Vi får bedre løsninger for lyd og lys, og Rakel er svært tilfreds over at selveste Arnulf Haga tar over stafettpinnen med regien. Det er spennende å jobbe med Arnulf som kommer utenfra og presenterer mange nye idéer. Vi skal jobbe oss fram til en flott forestilling til glede for alle i Hommelvik, Malvik kommune og områdene rundt omkring som også bidrar svært godt med aktører.

John Harald Brobak ønsker å presisere at forestillingen på Karlslyst gård er viktig for det lokale kulturlivet.

– Oppsettingen på Karlslyst er et samarbeid mellom amatører og profesjonelle krefter. Vi er opptatt av at unge aktører skal få en arena for å vise seg fram. Vi blir totalt 70-80 deltakere på scenen og i musikkgrava. Men først og fremst vil jeg berømme hele det store apparatet av frivillige som stiller opp med stor innsats og gjør denne forestillingen mulig. Vi er veldig glade for å få med oss aktører som Gjensidige Stjørdal Brannkasse, men uten den enestående dugnadsinnsatsen hadde denne oppsettingen ikke vært mulig! Dessuten er vi svært glade for at dagens eiere stiller gården til disposisjon for denne oppsettingen.

Daglig leder Bjørn Ove Slind fra Gjensidige Stjørdal Brannkasse er også en fornøyd mann når samarbeidet presenteres.

– For oss er det svært gledelig å kunne støtte opp om en slik forestilling som vi kan identifisere oss med. Den treffer oss midt i hjertet! Det er dyktige aktører og god kvalitet. Vi ser virkelig fram til forestillingen i 2018, sier Slind.

Les forrige sak:
||
Digital-tilskudd til Selbu

Det er kommunal- og moderniseringsdepartementet som støtter kommuner som mangler veiledningstilbud […]

Close