1 °C Stjørdal, NO
26/03/2019

Gjester fra Guatemala

Stjørdal har de siste dagene hatt besøk av representanter fra en vennskapskommune i Guatemala. Foruten kommunalt vertskap, har de også blitt godt tatt vare på av Rotary, Stjørdal. Gjestene har besøkt bedrifter i Stjørdal. For gjestene har dette vært et minnerikt opphold.

Gjestene fra Guatemala møtte helt andre forhold enn de er vant til under besøket i Stjørdal.  Kontakt over landegrensene slik som i dette tilfellet kan derfor være svært fruktbart.  I løpet av besøket ble de bl.a. mottatt for omvisning hos Avinor på Værnes. Bemanningen på brannvakta ga gjestene en flott omvisning. Som de fleste har registrert, vant Avinor, sykkelkonkurransen ”Stjørdalsrittet”.  Her fikk de hyggelige gjestene en innføring i bruk av terrengsykkel. Slike sykler er ikke vanlig i Guatemala, og dermed fant Avinor gjengen det riktig å spleise på to sykler. Med G-sport som leverandør, vil syklene bli et framkomstmiddel for ordfører og varaordfører i byen Paniajacel i Guatemala. Nå er vi spent på om Elverum og Myrbekk tar i bruk sykler som framkomstmiddel på sine tjenestereiser…

Her overrekkes nye terrengsykler av representant fra G-Sport Rune Maalø.

Her overrekkes nye terrengsykler av representant fra G-Sport Rune Maalø.

Coop Storlien artikkelnivå

Besøkte Torgkvartalet

Varaordfører Ole Myrbekk var deretter guide for gjestene på Torgkvartalet. Her fikk de se på syklene der Birger Schanke, overrakte syklene. På Torgkvartalet møtte vi også representant for Rotary, Carl Petter Sakshaug, som ønsket å gi en liten oppmerksomhet. Turen gikk til Cubus, der noen norske barneklær ble gitt som et minne fra Stjørdal til barna. Sikkert et populært innslag når barna i hjembyen ikler seg norske plagg!

Hyggelig

Det var tydelig at gjestene fra vår vennskapskommune satte pris på oppholdet. Hvis noen besøker Guatemala, er det bare å anbefale et besøk i Panijacel.  Vi er sikker på at du blir godt mottatt.

Les forrige sak:
Forsvaret har brukt store ressurser på å bygge øvings- og treningsfelt i Elvran. Her betongbygg for nærkampøvelser.
River på Sigertmoen

    Forsvarsbygg og Skifte Eiendom ser liten nytte i bygningsmassene […]

Close