7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Gjev pris til Anne Marit

Optiker Anne Marit Hegge er kåret til «Årets kliniker» i Interoptik-kjeden

GJEV PRIS: Optiker Anne Marit Hegge hos Interoptik Stjørdal ble lørdag kveld kåret til «Årets kliniker». GJEV PRIS: Optiker Anne Marit Hegge hos Interoptik Stjørdal ble lørdag kveld kåret til «Årets kliniker».

Optiker Anne Marit Hegge hos Interoptik Stjørdal ble lørdag kveld kåret til «Årets kliniker» på den store messen i regi av Interoptik-kjeden på Clarion i Trondheim.

Her var representanter for alle de 73 butikkene i kjeden samlet.

–  Torsdag fikk jeg vite at jeg var en av de tre nominerte til prisen. Men jeg visste ingen ting om at jeg skulle vinne før det ble kunngjort fra scenen. Det var en stor overraskelse! Det er stas å bli nominert og ekstra stas å vinne, sier Anne Marit Hegge som er opptatt av øyehelse.

– Vi setter pris på alle som kommer med forespørsel om en synsundersøkelse. For da skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe folk, sier en fornøyd prisvinner Anne Marit Hegge.

Les forrige sak:
TRANGT: Det er meget trangt for skolebussen å komme frem under kulverten i Langstein. Kun centimetere skiller bussen fra fagverksbygget i stein fra starten av 1900-tallet. I oktober kan ny undergang/kulvert med opparbeidet rundkjøring på gammel E6 stå ferdig på stedet.
Trang undergang er snart historie

Jernbaneundergangen på fylkesvegen i Langstein blir tre meter bredere

Close