2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Glade vinnere av HUNT-premier

|| Jan Henry Mæhre (fra venstre) og Tommy Bratås ble de heldige vinnerne av uttrekkspremier i Stjørdal. Her sammen med prosjektleder i HUNT4 Cathrine Skonhoft og ordfører Ivar Vigdenes.||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

10.335 stjørdalinger deltok på HUNT4. En råsterk sluttspurt sørget for at deltakelsen ble på 48,6 prosent, og dermed kunne en fornøyd ordfører konstatere at Stjørdal ble bedre enn Levanger.

To av de 10.335 stjørdalingene som deltok på HUNT4 ble gjort ekstra stas på tirsdag ettermiddag. Skatvalsbyggen Jan Henry Mæhre ble trukket ut som vinner av HUNTs elsykkel, mens Tommy Bratås ble den heldige vinner av kommunens ekstragave.

– Veldig artig og veldig overraskende. Slik reagerte Jan Henry Mæhre da han forsto at han var den lykkelige vinner av elsykkelen til en verdi av 17.000 kroner.

Det passet veldig bra at Mæhre ble vinner, ettersom han også er såkalt gull-hunter.

Coop Storlien artikkelnivå

– Ja, jeg har vært med alle fire gangene. Det skulle bare mangle om jeg ikke tok meg tid til det, sier Mæhre idet han får overrakt sykkelen av HUNTs prosjektleder Cathrine Skonhoft.

I tillegg troppet ordfører Ivar Vigdenes opp med en konvolutt på innerlommen. Innholdet, gavekort i Kimen på 3.000 kroner, tilfalt en godt fornøyd Tommy Bratås.

Fortsatt mulig

Det var en takknemlig HUNT4-ledelse som rundet av sitt oppdrag i Stjørdal tirsdag. Feltstasjonen ble avsluttet i forrige uke, men de oppfordrer fortsatt stjørdalinger som ikke har deltatt om å oppsøke undersøkelsen i andre kommuner.

– Ta turen til Meråker eller Verdal, er oppfordringen fra ordfører Ivar Vigdenes, som i likhet med HUNT-sjefene takker stjørdalingene for innsatsen.

– Hvis dere er fornøyde så er vi fornøyde. Så er det sånn at det er noen blant de 52 prosentene som ikke deltok, som kan angre seg. Hvilken annen mulighet til en så omfattende helseundersøkelse får man gratis, sier ordføreren og lar svaret henge i luften.

Skjelstadmark på topp

4.792 damer og 3.943 menn deltok i HUNT4 i Stjørdal. Dette var oppmøtet på feltstasjonen i Kjøpmannsgata. I tillegg har 1.600 deltatt på Ung-HUNT ute på skolene. Tallet er også betydelig høyere enn for HUNT3. 1.008 flere stjørdalinger deltok i år sammenlignet med for ti år siden. Folketallsveksten gjør at den prosentvise deltakelsen gikk ned fra 50,5 prosent til 48,6 prosent.

– Aller flinkest denne gangen var skjelstadmarkingene der 54 prosent av befolkningen møtte opp, sier Vegard Knudsen fra HUNT4. Tallene viser at også folk i Elvran og Flora møtte godt opp. Forholdsvis lavest var oppslutningen fra Lånke.

– Vi ønsker å takke alle. Først og fremst deltakerne, men også kommunen, sier Cathrine Skonhoft. – det har vært en fantastisk HUNT-undersøkelse i Stjørdal. HUNT sitter igjen med et helt sett uvurderlig dokumentasjon og Stjørdal kommune sitter igjen med et fantastisk redskap for å utøve politikk framover, sier Skonhoft.

 

Les forrige sak:
||
Fire kjemper om rådmannsjobb

  Som kjent gikk Henrik Vinje av som rådmann i Meråker […]

Close