4 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Gleder seg til å kunne leie ut mer tidsriktige lokaler

Odd Fellow-losjen pusser opp i Tangen Terrasse

OPPUSSING: - Vi ser fram til å presentere den nye Tangen Terrasse. Nå blir det bygd en helt ny inngang, sier losjemedlemmene Hallvard Høydalsvik (t.v.) og Jan Borge Larsen. OPPUSSING: – Vi ser fram til å presentere den nye Tangen Terrasse. Nå blir det bygd en helt ny inngang, sier losjemedlemmene Hallvard Høydalsvik (t.v.) og Jan Borge Larsen.

Tidlig etter 2000 kjøpte Odd Fellow-losjen på Stjørdal 1/3 av Tangen Terrasse. På dugnad er lokalene pusset opp med et selskapslokale i 1. etasje og losjesal i 2. etasje til losjeaktiviteter.

– Innpå 250 personer er involvert i losjemiljøet på Tangen Terrasse, og losjen leier ut lokaler til konfirmasjoner, bryllup og andre private markeringer, sier losjemedlemmene Hallvard Høydalsvik og Jan Borge Larsen.

Grande Eiendom har stått som eier av det resterende bygget i mange år. Men nå har Odd Fellow i samarbeid med Stjørdal Jeger- og Fiskerforening kjøpt Grandes eierandel med 50 % eierandel hver.

– Huset vil fremstå i en helt ny drakt

– Vi har inngått et veldig fruktbart og godt samarbeid med SJFF, og er allerede kommet godt i gang med rehabilitering av hele bygget. Det betyr mye fellesarbeid, nye dører og nye vinduer. Huset blir malt opp og vil fremstå i en helt ny drakt. I tillegg får vi anlagt en helt ny terrasse mot elva på baksida. Dermed blir Tangen Terrasse et langt mer attraktivt lokale å holde arrangement i, sier Høydalsvik og Borge Larsen.

Plass til 100 gjester

– Hvor mange gjester er det plass til?

– I dag har vi en spisesal og salong med plass til 60–70 gjester, men med dagens rehabilitering får vi nye muligheter med mye mer plass. Da blir det ikke noe problem å huse 100 gjester. I tillegg vil kjøkkenet og andre fasiliteter få en rehabilitering, sier Hallvard Høydalsvik og Jan Borge Larsen.

Coop Storlien artikkelnivå

Rehabiliteringen vil pågå i hele vinter og utover våren. Losjen har et mål om å kunne stille lokaler til disposisjon når konfirmasjonene starter til våren, men de trenger sommeren for å gjennomføre det resterende arbeidet.

– Odd Fellow gleder seg til å kunne leie ut et mer tidsriktig lokale. Det betyr forhold tilrettelagt for handicappede med egne toalett og heis, sier Hallvard Høydalsvik og Jan Borge Larsen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Død kvinne funnet i Homla

Identiteten ikke endelig bekreftet

Close