10 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Gode forhold på golfbanen

FOR STORE OG SMÅ: Golfbanen er også for de yngre, og det er mulig å bruke gresset til andre ballaktiviteter.

 

– Vi var uheldig med regn og kaldt vær tidligere i måneden, men den siste uka har golfbanen vært veldig bra besøkt. Golf er jo en væravhengig sport, og det er ikke bra dersom det blir mye regn over en lengre periode. Men slik som været har vært i det siste har det vært stor aktivitet på banen og bra salg i shopen, forteller Brit Aina Størseth og Gunnfrid Dybvad.

 

Legger til rette for barn og nybegynnere

Det er først og fremst de eldre som har vært på visitt til golfbanen den siste uka, men Størseth og Dybvad sier at de ønsker også yngre golfentusiaster velkommen til banen.

 

– Stjørdal Golfklubb arrangerte en sommercamp for noen uker siden, og da var det barna som sto i fokus. Campen foregikk mellom kl. 10 og 14, og barna fikk både servert is og pølser samt prøvd seg med noen slag. De aller yngste deltakerne var helt nede i barnehagealder. Vi tror at et slikt opplegg vil være en fin introduksjon til golfsporten for de aller yngste. Klubben har et godt seniornivå, men vi har et sterkt ønske om at også barn skal være med.

 

Golfklubben legger også til rette for at andre nybegynnere skal kunne prøve ut sporten uten å måtte ha grønt kort. «Veien til golf» er et kurs for nybegynnere som skal starte snart, og foruten den flotte 18-hullsbanen har alle også mulighet til å prøve ut klubbens 6-hullsbane.

 

– Det er helt gratis å prøve 6-hullsbanen og alle kan spille der. Køller og utstyr kan man leie i proshopen, hvor vi for øvrig også har mange gode tilbud på alt av golftilbehør. Vi er svært greie og tar godt vare på nybegynnere, og oppfordrer alle som er interesserte i å prøve seg til å komme på besøk, smiler de to blide damene.

 

Kan være åpen til oktober

Sammen med Verdal er Stjørdal den eneste kommunen i Nord-Trøndelag med 18-hullsbane, og det finnes både kiosksalg og mulighet for leie av golfbiler ved banen. Proshopen åpner kl. 10 hver dag, og golfklubben har egne vakter som går rundt og ser at alt er som det skal være på banen.

 

– Jeg må si at jeg er kry over at Stjørdal kommune kan tilby et så flott anlegg til innbyggerne. Det er vel og bra at vi har mange flotte kunstgressbaner rundt omkring, og ikke minst Stjørdalshallen, men det er også viktig at man vet at det er mulig å bruke golfbanen gjennom store deler av året, sier Brit Aina Størseth, og legger til at banen kan holde åpent så sent som i oktober dersom været tillater det.

 

 

  • Etter hvert vil det jo bli mørkere og mørkere på ettermiddagen, så vi må se an aktiviteten og været før vi vet nøyaktig hvor lenge vi kan holde sesongåpent. Tidligere har vi blant annet måtte stenge i september på grunn av kaldt vær, for så å åpne igjen kort tid senere og holde det gående til langt ute i oktober. Det meste avhenger av været, men vi håper at både sensommeren og høsten blir fin med mye golfspilling.

Les forrige sak:
Familiene Døhl/Nilsgård har vært gjest ved Nesjø Båtutleie i mange år. De har bare positive opplevelser fra stedet både når det gjelder fiske og servicen.
Fiske i Nesjøen

  Nesjø Båtutleie er en sammenslutning av grunneiere og fiskerett-havere i […]

Close