10 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

«Golfbane-gården» er solgt

Stokke gård er solgt etter ett år i markedet

Stokke gård er en av Stjørdals dyreste privateiendommer. Nå er den solgt til en foreløpig hemmelig pris. (Foto: Meglerhuset Nylander)

For temmelig nøyaktig ett år siden ble Stokke gård lagt ut for salg til 28 millioner. Nå er den solgt.

– Jeg kan ikke tenke på det, uttalte eier Marius Stokke til Stjørdals-Nytt på spørsmål om det blir sentimentalt at gården skal selges da den ble lagt ut i markedet for ett år siden.

Nå er gården solgt etter at prisantydningen var redusert til 19 millioner kroner. Hva prisen ble og hvem som har kjøpt vil ikke megler Geir Falck Anderssen si noe om.

– Salget gikk under prisantydning. Ut over det ønsker jeg ikke å kommentere summen, sier Anderssen til Trønder-Avisa.

Våningshuset på gården har et bruksareal på totalt 404 kvadratmeter. I tillegg er det laget fire leiligheter på totalt 232 kvadratmeter i den gamle mastua. Disse leilighetene og driftsbygningen leies i dag ut. Tidligere har driftsbygningen blant annet blitt brukt til møbellager, hudpleiesalong, TV-studio for TV-Stjørdal, verksted til industribedrift og mekanisk verksted.

Bygningene, som også inkluderer to stabbur, utgjør et tradisjonelt gårdstun som er innrammet med grøntareal, hekker og trær og ikke minst en allé som viser at dette er en herskapelig eiendom.
Eiendommen som nå er solgt innbefatter ikke alt gårdens areal. Det meste av dette er leid ut til golfbane, og det blir fortsatt i Stokkes besittelse. I handelen inngår alt av bygninger og omtrent ti mål eiendom rundt gården.

Til Trønder-Avisa uttaler megleren at kjøperen vil drive gården videre som det har vært drevet.

Les forrige sak:
BLOMSTERKYNDIGE: Arnt Steinvik (87) og Tor Bjørgen (85) var ansvarlige for Villblomstens dag i 12 sesonger. Denne dagen fant de eksemplarer av kommuneblomsten ved Steinvikholm slott.
På blomsterjakt ved slottsruinene

Arnt Steinvik (87) og Tor Bjørgen (85) er erfarne blomsterjegere

Close