15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Grafikk-kurs i avslappende omgivelser

Kreativ helg med fullt fokus på kunsten

KREATIV HELG: Maria Charlotte Heimsnes i samarbeid med Austkil Gård byr inn til en helhelg med grafikk-kurs og andre opplevelser. KREATIV HELG: Maria Charlotte Heimsnes i samarbeid med Austkil Gård byr inn til en helhelg med grafikk-kurs og andre opplevelser.

– Her kan du helt og fullt konsentrere deg om kunsten, sier Kunst & Kulturagenten, Maria Charlotte Heimsnes.

Maria Charlotte Heimsnes driver ulike aktiviteter som skal oppfylle slagordet «Mer kunst og kultur til alle». Gjennom selskapet Kunst & Kulturagenten skaper hun kreative aktiviteter og fylle de mulighetene som ikke finnes fra før. Nå er det grafikk-kurs som står på programmet.

– Her samarbeider jeg med Austkil Gård. Kurs, mat, overnatting og alle opplevelser er inkludert, sier Heimsnes, som har satt en maksgrense på ti deltakere på kurset som foregår fra fredag 28. til og med søndag 30. september.

Hun er selv grafikk-ekspert og kursholder.

– Grafiske teknikker kombinerer håndverk og kunstuttrykk, og man jobber i flere ulike trinn gjennom skisser, skjæring, kutting, radering, påføring av trykksverte og trykking. Dette er en veldig spennende kunstform, sier Maria Charlotte Heimsnes.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Hund ble avlivet da den angrep saueflokk

Saueeier tok affære etter at hund drepte sau

Close