-3 °C Stjørdal, NO
29/02/2020

Grandalsmo innvalgt i sentralstyret

Nå satser Rødt på å gjøre tidenes valg

Espen Myhr Grandalsmo (t.h.) er valgt inn i sentralstyret til partiet Rødt. Her sammen med en strålende fornøyd partileder Bjørnar Moxnes. (Foto: Privat) Espen Myhr Grandalsmo (t.h.) er valgt inn i sentralstyret til partiet Rødt. Her sammen med en strålende fornøyd partileder Bjørnar Moxnes. (Foto: Privat)

Espen Myhr Grandalsmo (35) ble i dag valgt inn i sentralstyret til Rødt.

– Jeg synes det er veldig morsomt å få anledningen til bidra i partiets øverste ledelse, og vil  bidra med min erfaring fra kommunepolitikken samt være en god representant for vanlige arbeidsfolk, kommenterer Espen Myhr Grandalsmo etter valgene søndag. Grandalsmo går inn i sentralstyret til et parti som har en god oppslutning i Trøndelag.

– Rødt har nå 8.200 medlemmer, og av disse er over 1000 fra Trøndelag. Det var derfor på høy tid at også Trøndelag ble representert i sentralstyret, og det er ekstra morsomt at landsmøtet mente at nettopp jeg fortjente den tilliten, sier Myhr Grandalsmo.

35-åringen sitter i kommunestyret i Stjørdal, og står også øverst på partiets liste til høstens valg. Nå ser han fram til å bidra til partiets beste valg noensinne.

– Det er god stemning i partiet om dagen etter enorm medlemsvekst, der vi har gått fra 3000 til over 8000 medlemmer på bare to år. Meningsmålingene ligger stabilt over sperregrensa på 4 prosent, og det er tydelig at Rødt har blitt et tydelig og prinsippfast alternativ mot den usosiale politikken som føres i dag. Nå ser vi frem til å gjøre et historisk godt kommunevalg til høsten, og vil øke representasjonen i folkevalgte organ i hele Norge, inkludert i Stjørdal, sier Myhr Grandalsmo.

Les forrige sak:
Vinduer er knust i Rema-butikken i Stjørdal sentrum. Trolig er handlingene utført av en blødende mann som politiet påtraff i sentrum. (Foto: s-n.no-tipser)
Blodspor knytter mann til vindusknusing

Knuste flere vindu på Rema-butikken

Close