22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Gratis aktivitet for barn og unge

| |

Gratis aktivitet.

Daglig leder i Meråker Alpinsenter A/S, Arne Magnus Størseth, i forteller at de ønsker å komme med et tilbud til alle barn og unge mellom 7 – 16 år i Meråker og Stjørdal. De har i flere år hatt en avtale for ungdommer i Meråker men den avtalen gikk ut. Sammen med Danske Bank ønsket de å lage et nytt tilbud og å  utvide det til å omfatte grunnskolebarn i Stjørdal.

To kvelder i uka, tirsdag og fredag, kan grunnskoleelevene få benytte alpinsenteret gratis. Dette tilbudet starter 7. desember og skal vare frem til vinterferien 2014. Det vil dreise seg om 18 kvelder.

– For de som ønsker å komme hit må de sende en SMS til oss og de vil da få et svar som de skal vise frem i alpinsenteret. Den SMS ‘n er å regne som et heiskort. Når det gjelder utstyr så kan de som ikke har noe selv, få låne dette av oss. Det koster imidlertid kr 280 men da er det komplett utstyr, forteller Størseth.

Målsetningen til Alpinsenteret er å få skaffe et engasjement blant ungdommene. Samt å få flere inn i anlegget og ikke minst å få vise frem hvordan anlegget er blitt.

Meråker Alpinsenter har både hjemmeside og Facebookprofil som jevnlig blir oppdatert. Her finnes opplysninger om aktiviteter i alpinsenteret.

Coop Storlien artikkelnivå

Samarbeid

Banksjef i Danske Bank Stjørdal, Rolf Einar Pedersen ønsker å bidra som samarbeidspartner. De har lokalt engasjement og ønsker å bidra og støtte lokale prosjekter.

– Vi prioriterer idrettskultur og breddeidrett. Vi ser at frafallet innen idrett er stor og at de blir bare yngre og yngre når de gir seg med idrett. Vi i Danske Bank ønsker å stimulere barn og ungdom til å fortsatt være aktiv selv om de ikke er med i noen klubb.

Les forrige sak:
|
Måne i Advent

”Måned i Advent” med Siri Bones, Sissel Moen, Mikal Lundemo, Vegard […]

Close