9 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Grei start for Boreal

 

Da var det bedre plass på avgangen 07.00 og veldig god plass på avgangen 07.10. Tidligere kjørte alle busser i Timexpressen mellom Stjørdal og Orkanger. Det er fortsatt transport til Orkanger på de faste avgangene.

 

Nå er det imidlertid kommet mange ekstra avganger hvert 10-minutt om morgenen. Her er bussene merket «Sentrum». Det betyr sentrum i Trondheim. På oppslagstavla er disse avgangene merket «F» og går kun til sentrum.

 

Boreal har også et annet nytt tilbud ved å kjøre om Fosslia Fjellhall. Det vil ta litt tid å innarbeide denne rutinen. Men det er et stort fremskritt for mange pendlere at de kanskje kan gå ned til Fjellhallen istedenfor å kjøre ned til jernbanestasjonen.  

 

Boreal tar i bruk helt mye busser levert av Scandia. Det er litt bedre plass i de nye bussene. Med langt større fleksibilitet kan bussen være et alternativ for enda flere.

 

BILDE: Det var tettest med folk for avgangen 06.50 da Boreal i dag tidlig for første gang hadde ansvar for persontrafikken til Orkanger og en del avganger som går til Trondheim.

Les forrige sak:
Avslutta jubileumsuka

  Edvard Hoem og Henning Sommerro har siden 70-tallet vært en […]

Close