18 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Grøntvedt slutter i Primahus

Velger å fratre sin stilling

Inge Grøntvedt (t.v.) fratrer sin stilling som daglig leder i Primahus. Til høyre: Styreleder Tore Haugen. (Arkivfoto) Inge Grøntvedt (t.v.) fratrer sin stilling som daglig leder i Primahus. Til høyre: Styreleder Tore Haugen. (Arkivfoto)

Inge Grøntvedt fratrer stillingen som daglig leder i Primahus.

I en pressemelding underskrevet av styreleder Tore Haugen og daglig leder Inge Grøntvedt, går det fram at Grøntvedt har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i eiendomsselskapet.

– Som følge av manglende klargjøring av prosjekt for utvikling og igangsetting har Primahus-selskapene behov for ytterligere nedbemanning. Styret har tidligere i 2018 vurdert kritisk kompetanse for bedriften og hvordan dette kan ivaretas ved ulike grader av nedbemanning. Trinn 1 ble gjennomført i perioden januar-august 2018 og besto av oppsigelse, endringsoppsigelse og permitteringer. I desember 2018 er det avklart behov for ytterligere nedbemanning. Daglig leder Inge Grøntvedt har etter dette, valgt å si opp stillingen og fratrer etter nærmere avtale, heter det i pressemeldingen.

Les forrige sak:
Sju førere fikk forelegg etter å ha ignorert full stopp-skiltet i Meråker sentrum. (Foto: KRL/politiet)
Mange droppet å stoppe ved stopp-skilt

En fører fratatt førerkortet

Close