2 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

«GullHUNT´er» trakk gull-loddet

|| Stolt vinner av uttrekksgave i HUNT4 i Frosta, Asbjørn Fjæran. Han vant en flunkende ny elsykkel. Her flankert av prosjektleder i HUNT4, Cathrine Skonhoft (t.v.) og mobiliseringskoordinator Vigdis Hjulstad Belbo. (Foto: Vegard Knudsen, HUNT4)||

Det finnes noen gulrøtter for å få folk til å møte opp til HUNT4, og blant disse er noen uttrekkspremier. På Frosta var det Asbjørn Fjæran som ble den heldige vinneren av en elsykkel. En slik sykkel vil bli trukket blant deltakerne i hver av de 23 kommuner i Nord-Trøndelag. Fjæran har også hedersbetegnelsen «Gullhunt», – en som har vært med på alle fire HUNT-undersøkelsene. 

Først ferdig

Frosta er som den første av de nordtrønderske kommunene ferdig med HUNT4, og prosjektledelsen skryter veldig av frostingene.

– Frosta kommune har gjort en meget god jobb med å drifte feltstasjonen og mobilisere bygda til å delta. Resultatet kommer ikke av seg selv, de har stått på til siste time, og det har vært stort personlig engasjement fra både ordfører og feltmannskapet for å få folk til å stille. Vi er imponert, sier prosjektleder i HUNT4 Cathrine Skonhoft.

Inspirasjon

571 menn og 683 damer har møtt opp på feltstasjonen på Frosta, og prosjektlederen håper andre kommuner kan la seg inspirere av at så mange som 65 prosent av de voksne frostingene har møtt opp.  

– Vi håper det gode resultatet i Frosta inspirerer andre kommuner til å ta tak etter hvert som vi flytter oss fra kommune til kommune! Det er i alle fall godt med en god start, sier Skonhoft.

 

Les forrige sak:
||
Mistet førerkortet i rødlys-kontroll

Det ble gjort ett førerkortbeslag da politiet var ute på veiene […]

Close