16 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Gunn Tove sikret seg byens første el-muskelbil

– Denne måtte vi ha, koste hva det koste vil

Det var en blid og fornøyd Gunn Tove Vist som mandag forrige uke plukket opp den splitter nye El-Mustangen. Her sammen med Roar Holthe fra Nardo Bil. Det var en blid og fornøyd Gunn Tove Vist som mandag forrige uke plukket opp den splitter nye El-Mustangen. Her sammen med Roar Holthe fra Nardo Bil.

I forrige uke ankom Stjørdals første El-Mustang. Den heldige eieren Gunn Tove Vist har ventet lenge på å få nybilen i hus.

Det er over ett år siden Gunn Tove Vist slo til og kjøpte drømmebilen, i forrige uke kunne hun endelig hente doningen.

– Det var liksom ikke noe tvil når jeg så den, denne måtte vi ha. Koste hva det koste vil, ler en svært glad Vist fra førersetet i den splitter nye Ford Mustang Mach-E.

– Det er en ordentlig bil. Det er mange elbiler som er små og ikke rekker helt opp til hva vi har ønsket. Det er mange fine elbiler altså, men denne er bare WOW, fortsetter hun.

Nummer 1-bil

Vist avslører at hun har et spesielt forhold til Ford, hun har nemlig jobbet med bilgiganten i syv år.

– Jeg har egentlig bare gått og ventet på at de skulle komme med en ordentlig elbil, og denne er veldig fin og stor, ikke minst har den god rekkevidde og 4-hjulstrekk. Modellen dekker alt jeg ser etter hos en nummer 1-bil, forklarer hun.

Hun legger ikke så mye vekt på at hun er den første i hele Stjørdal som eier el-varianten av muskelbilen.

– Det er ikke så farlig for meg, men kanskje jeg bare skal kjøre rundt, sette på full mustanglyd og late som jeg kjører ordentlig Mustang, ler hun og legger til:

– Men litt gøy er det altså. Jeg har to gutter hjemme som er veldig spente, og en samboer som var svært skuffet over å ikke kunne bli med og hente, så jeg har lovet de at vi skal kjøre oss en tur i ettermiddag.

– Jævlig bra

– Det er dette som er fremtiden. De som får bilen nå har ventet svært lenge. Begge Mustangene er bestilt av kvinner, så to kvinner er de første som eier Mach-E modellen i Stjørdal, sier Roar Holthe i Nardo bil.

El-modellen har beholdt mye av identiteten til sin motoriserte forgjenger, samtidig er utviklingen enorm på teknologisiden, ifølge Holthe.

– Når Ford er først ute med noe, så gjør de det jævlig bra. Fordelen med El-Mustangen er at den er så stor, så det er god plass til batteri. Mange biler har en rekkevidde på 20 mil, nå kan de gå 40-60 mil før bilen må lades.

Ingen brummende V8-motor

Han forteller at modellen er en sammensatt god mellom SUV som er bygd på sikkerhet. Den appellerer til målgruppen i og med at den er langt fra ordinær og noe helt annet enn hva som har vært på markedet tidligere.

– Folk er lei av elektroniske småbiler og kvinner vil ha en ordentlig bil de også. Jeg tror ikke generasjonen som vil ha en vanlig Mustang vil ha denne. De som ønsker seg denne lar seg heller fange av det lekre utseende; de bryr seg ikke noe om at den ikke har en stor brommende V8-motor, humrer Holthe.

Les forrige sak:
Alf Kaspersen, Inger Johanne Overvik Uthus og Bjørnar Strøm Larsen på vei ut i natten for å hjelpe ungdommer og andre som har vært litt for optimistisk på egen alkoholtåleevne.
– Både ungdommer og voksne er glade for at vi går våre runder

Laget har i snart ti år tatt sin tørn som nattevandrere

Close