12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Hallmester på plass

Gunnar Tule Nervik blir Stjørdalshallens ansikt utad.

 

Idrettsentusiasten Nervik tiltrer i stillingen som Hallmester for nye Stjørdalshallen 1. august. Arbeidsoppgavene blir drift, utleie og innsalg av arrangement til hallen. Gunnar T Nervik har vært ansatt i Stjørdal kommune siden begynnelsen av  årtusenskiftet  – og ved idrettshallene i Stjørdal siden 2003. Han får også med seg flere dyktige hallbetjenter på laget, som skal drifte Stjørdals nye storstue.

 

-Jeg kommer til å ha arbeidstid fortrinnsvis på dagtid, men jeg er fleksibel, smiler Nervik.

Ta lappen

Fokus i fasen fram til hallåpningen 12. februar blir å sette alt i system og drive innsalg & booking. Byggeprosessen virker å være i rute, sier Nervik som nå jobber i kommunalteknikk.

Det var 33 søkere til stillingen.

 

-Hvilke tanker gjør du deg om nyhallens muligheter?

-Vi har åpent for det meste – volleyball, basket, handball, utstillinger,kongresser, jubileum for firma etc. Hallen har en flott plassering i landet, vi har stor flyplass i nærheten og gode hoteller. Alt ligger til rette, påpeker Nervik som sier stillingen passer seg som hånd i hanske. Hans aktive idrettsbakgrunn er spesielt innen håndball. En skade forkortet fotballkarrieren betydelig. Også administrativt har han viet mange timer til den idretten innen IL Stjørdals-Blink. Disse vervene trer han ut av før ansettelsen.

 

Det totale areal for nyhallen er ca 10.000 m2, derav 1.000m2 nytt vrimleareal tilknyttet eksisterende kantine. Idrettsflaten er ca 3.000m2 (3 handballflater). Det blir eget klatreanlegg, treningssenter og møterom for 5 til 60 personer. ​Hallen er tilrettelagt for konsertopplevelser for 4000 personer. Lysrigg kan henges i takkonstruksjonen.

 

-Din oppfatning av at navnet på hallen fortsatt blir Stjørdalshallen?

-Akkurat som jeg ønsket det. Signalisering av hvor hallen hører hjemme, er viktig, sier Nervik som for øvrig bor kun 200 meter unna det nye signalbygget for idrett.

Nervik gleder seg meget til å tiltre og ser fram til en spennende tid fremover

Les forrige sak:
Vi er inne i et stort arbeid med ny E 6 fra Værnes til Kvithammer. Her har Stjørdal fått en god slump av ”vegkaka”. Men fortsatt gjenstår store grunnleggende oppgaver i hele landet, sier Jon Olav Alstad i NAF.
Bilene våre er for gamle

Den gamle bilparken er en utfordring miljømessig og når det gjelder […]

Close