16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

HalloVenn i Fjellhallen

 

En av de som var med som arrangør, Merete Øverby, sier til Stjørdals Nytt, at vi håper dette kan fortsette også neste år.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Gjennomføringen av dette arrangementet ble en kjempesuksess for arrangøren. 45 frivillige var engasjert for å gjøre kvelden til noe stort for barna. Vi menerat Fjellhallen bør reserveres for et nytt arrangement neste år. Ble invitert til en slik turnering var at det var ønskeli å gi et tilbud til ungdommer

 

Full fart

Stemningen var utrolig når barna fikk slippe løs. Arrangøren hadde laget 18 poster som barna skulle besøke, og det ble overraskelser etter disse besøkene. Et populært besøk fikk arrangøren av en turngruppe fra Stjørdals Blink. Et flott innslag som kanskje ga mersmak til de unge som var i Fjellhallen.

Vi synes dette tiltaket er flott utført av frivillige. For både foreldre og barn er det langt bedre at barna får utfolde seg i en flott hall sammen med andre.

 

Fotballturnering

Ungdomsskolene var invitert til en fotballturnering i forbindelse med Halloween-feiringen. Bakgrunnen for at det ble gjennomført en fotballturnering var å samle ungdommer som ville være med på lek og moro. Fagerhaug oppvekstsenter sto for arrangementet, og kontaktlærer Guttorm Tysdal, er svært godt fornøyd med gjennomføringen av tiltaket.

 

{joomplucat:94 limit=22}

Les forrige sak:
F.v. Mathilde Lien, Stine Teigen, Kristina Jeanette Mersland og Marte Furnes håper mange vil møte opp for å ”Snakk om det” 8. november.
Åpner for samtale og dialog – igjen

  8. november arrangeres  ”Snakk om det”, en åpen kveld med […]

Close