5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

”HalloVenn” på Halloween

Merethe Øverby er leder for arrangementet HalloVenn. Bildet er fra feiringen i fjor. Foto: Erling Skjervold.


Arrangør er søndagskolene på Stjørdal i regi av Merethe og Frode Øverby. Med mange deltakere i fjor håper søndagsskolene at feiringen skal bli en like stor suksess i år. Dette er en kveld for hele familien. Som tideligere er det ingen påmelding.

 

Vekk med skrekk

De såkalte skumle kostymene har hittil glimtet med sitt fravær. Arrangementet tar avstand fra all skrekk og nifse ting Halloween ofte er forbundet med. På HalloVenn kler man seg ut i koselige kostymer, som f.eks. prinsesser, klovner, Pippi, sjørøvere o.l. Det understekes at det er opp til hver enkelt hvilket kostyme de vil bruke eller om de ikke vil ha kostyme i det hele tatt.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Knask uten knep

Hva er nytt i år?

– Nytt for året er at det blir underholdning av en tryllekunstner. Som før blir det mellom 10 og 15 ulike poster hvor premien selvfølgelig er godteri. Det kommer også andre premier og leker som fiskedam, sett halen på grisen osv. Det er aktiviteter for unge i aldersgruppen tre til tolv år, men voksne og foreldre er også velkommen, sier Merethe Øverby.

 

På nett

– Til stor tilfredshet har deltagertallet vokst. Derfor er det en stor fordel at vi bruker Fjellhallen i år. En ny internett- og facebookside vil forhåpentligvis gjøre dette enda mer kjent, sier Merethe Øverby.

Internettsiden er under utarbeidning.

 

Hvor finner man informasjon per i dag?

– Plakater blir hengt opp og annonser kommer i avisen.

 

Fakta:

”HalloVenn” er en alternativ måte å feire Halloween som er utbrett i Norge. Denne feiringen inneholder det meste som tihører Halloween: Kostymer, lek og godteri.

 

Linker:

www.hallovenn.no

Søk etter ”HalloVenn Stjørdal” på facebook.


Les forrige sak:
WebTV: Fylkestinget live

  KLIKK HER  

Close