-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

Halvert Venstre i nytt kommunestyre

Eggen blir enslig svale de neste fire årene

Han smiler tappert, men Venstre-topp Leif Eggen er ikke fornøyd med valgresultatet. Han smiler tappert, men Venstre-topp Leif Eggen er ikke fornøyd med valgresultatet.

– Venstre er ikke fornøyd med årets valgresultat verken lokalt eller nasjonalt, sier partiets førstekandidat Leif Eggen, som fortsatt er sikret plass i Stjørdal kommunestyre. Men de neste fire årene blir han ensom Venstre-representant.

Venstre endte på 2,7 prosent oppslutning, noe som er en tilbakegang fra 3,9 ved forrige valg. Den gang klarte de to mandater med nød og neppe.

Snekker’n Boligmesse

– Lokalt er jeg villig til å ta ansvar. Men for meg personlig har det en klar sammenheng med både alvorlig sykdom og dødsfall i familien som setter sitt preg på hverdagen. Det har forhindret meg i å være den frontfiguren som partiet fortjener. Men sånn er livet. Det kan vi ikke gjøre noe med, sier Leif Eggen som fortsatt mener at stortingspolitikere i større grad skulle holde kjeft i lokale valgkamper.

– Nå skal jeg gjøre mitt ytterste for at Venstre blir en klar og tydelig stemme i kommunestyret. På den måten skal vi komme sterkere tilbake til gamle høyder, lover Leif Eggen.

Les forrige sak:
GODT FORNØYD: - Etter noen skremmende meningsmålinger er vi glade for at KrF fortsatt vil være en naturlig del av Stjørdal kommunestyre som en del av det styrende flertallet, sier Annette Toffefsen Jensen og 2. kandidat Kjell Erling Hagen. 
KrF er fornøyde med å beholde ett mandat

Annette Tollefsen Jensen fortsetter i kommunestyret

Close