10 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Han blir den første næringskonsulenten

Rønnekleiv er ansatt som plan- og næringskonsulent i Meråker

Egil Rønnekleiv starter til sommeren opp i jobben som plan- og næringskonsulent i Meråker kommune. (Foto: Privat) Egil Rønnekleiv starter til sommeren opp i jobben som plan- og næringskonsulent i Meråker kommune. (Foto: Privat)

Egil Rønnekleiv (54) er ansatt i stillingen som plan- og næringskonsulent i Meråker kommune.

Det har vært noen lange runder for å få på plass den første kommunalt ansatte næringskonsulenten i Meråker. Det startet med at kommunestyret besluttet å legge ned Meråker Utivkling og flytte arbeidet med næringsutvikling til kommunen. Ved første utlysning søkte ingen på jobben, men ved andre gangs utlysning søkte åtte personer. Den gangen ble prosessen lagt på is, og i vinter ble det besluttet å slå sammen stillingen til en kombinert plan- og næringskonsulent. Det passet Rønnekleiv bra.

– Jeg er utdannet sivilarkitekt og har mer enn 25 års variert bakgrunn fra privat næringsliv, sier Rønnekleiv, som understreker at han gleder seg til å bli bedre kjent med, og stå til tjeneste, for Meråker kommune, innbyggere og næringsliv.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

LES OGSÅ: Denne gangen har to søkt som næringskonsulent

Rønnekleiv kjenner Meråker godt ettersom han er gift med meråkerkvinnen Unn Elin Dahlberg. De bor i Trondheim, men den nytilsatte plan- og næringskonsulenten utelukker ikke at han gjør meråkerbygg av seg.

– Vi bor i Trondheim nå, men har stor familie i Meråker, er glad i bygda og har planer om å flytte dit på litt sikt, sier Egil Rønnekleiv.

Han starter i jobben som plan- og næringskonsulent til sommeren.

LES OGSÅ: Kritisk til ansettelse av næringskonsulent

Les forrige sak:
Bilene fikk skader, men ingen personer kom til skade, etter en kollisjon på Vikhammer. (Foto: Roger Strømsnes)
Kollisjon i lyskryss

Kun materielle skader etter krasj

Close